Jump to content

ulwe

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ulwe last won the day on January 15

ulwe had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About ulwe

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ulf Westberg
 • Ort
  Älvängen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Någon som vet om polyestern tar upp fukt? Har skaffat ett förrådstält, där jag tänkte förvara gjutformar och karossdelar. Formarna är nog inget problem, man kan ha gelcoat på båda sidorna. Men karossdelarna har man väl bara gelcoat på utsidan? Lacka insidan temporärt för att fuktsäkra? Tältet har ingen "organiserad" ventilation.....
 2. Använde oxå Winner, för en helt custom kyl, blev riktigt bra, rekommenderas varmt.
 3. ulwe

  Wingnut

  Framsteg, svetsbordet är nu konverterat till plastningsfixtur. Sparar 3 m3 cellplast (och pengar) på spånskiveutfyllnad.
 4. Läste byggboken, och hittade en notis att det ska vara 40 mm mellan halvljus och blink, antar att det är kant till kant på lyst yta då? Det blir vettigast med dom XJ8 jag har i det läget, synd bara att dom inte finns i klarglas. Civic-lamporna hade varit OK iofs.
 5. Känner igen detta högaktningsfullt! Helsvetsade rattstångsfästet bara för att kapa bort exakt allt dan efter..........
 6. ulwe

  Wingnut

  Hittade den här baklampan, verkar va ett bra alternativ till Biltemas runda! ECE R6. https://www.strands.se/produkt/strands-bakljus-3-funk-led-hoger-12-24v-dc-ip67-e-godkand/
 7. ulwe

  Wingnut

  Dags för nästa steg, plugg(ar) till kaross. XPS cellplast kostar pengar, gör en utfyllnad med spånskivelåda inuti. Och ett första test att materialen fungerar, so far so good. Väntar på att få hem tooling gelcoat för negativ form.
 8. ulwe

  Wingnut

  Go känsla att ta ner ramen från svetsjiggen, och ställa den på egna hjul!
 9. Har 2 val, antingen mainstream blinkers från Jaguar XJ8, vilka i sig själva är snygga men blir det för "vanligt"? Eller rund dia 70 mm nära strålkastarna? Strålkastarna är BMW E30. Karossen, måste bara se till att få släppning i formarna. Har också haft Golf I blinkers, men det blev aldrig 100%. Alla negativa och positiva omdömen mottages. Den runda ser ju egentligen inte klok ut, men kan TVR så kan jag, ha ha!! Det börjar bli dags att göra pluggar till karossen mao.
 10. Peugeot 306 GTI, köpte en sån ny 1996 när den kom ut, såldes med 38 500 mil på mätaren, helt underbar motor + 6-växlad låda. 167 häst utan turbo. Hade tankar på att bygga lätt med en sån, men gick en annan väg (V8).
 11. ulwe

  500 Maxi

  På din video låter det illa när du backar! Är det så att när spänningen sjunker så drar inte solenoiden längre, och det kuggar ur?? Har du kollat / filmat medan du backar?
 12. ulwe

  500 Maxi

  Ah borde inte spela nån roll, mer än hur länge du kan använda backen. På det du beskriver så handlar det om kabelarea och kabellängd = spänningsfall. Både på + och - sidan, flera jordningar är bra jordningar.
 13. Ser riktigt bra ut det där, lägger den i planeringsmappen. Hur tjockt skikt lägger man? Rinner det eller tixotropt?
 14. ulwe

  Toppar 5.0 HO

  Om det fortfarande är aktuellt, har 2 toppar från en 94-95 cratemotor (225 hkr) liggande + rullkammen.
 15. ulwe

  Wingnut

  Och så blev pedalerna, gott att den delen är klar nu. Kompletterat med pedalgummin från Audi A2/A3.
×
×
 • Create New...