Jump to content

ulwe

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ulwe last won the day on January 23

ulwe had the most liked content!

Community Reputation

73 Excellent

About ulwe

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ulf Westberg
 • Ort
  Älvängen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men vänta, silikon på en bil, det blir ju utvisning från lackboxen direkt och total ovänskap med lackeraren!!!
 2. Löste värmeproblem i cobran med en custom kylare från https://www.winnerracing.com/ Hade förmånen att resa till Kina då, fick plats i största resväskan. Kvaliten var riktigt bra, andra har fått kylare från dom som vart krokiga, så det kan vara en chansning. Gissar på $400 plus frakt.
 3. ulwe

  Wingnut

  Det går långsamt framåt, insidan förardörr klar och börjat med ett stålskelett, Utsidan är fräst och börjat spackla, torkar långsamt!!! Spindelmotorn i fräsen gav upp, så nu sitter det en brushless DC motor 3fas 48 volt istället.
 4. ulwe

  Wingnut

  Insida förardörr på gång, öppning på insidan ska ske med ett snöre a la hundkoja, därav urtaget mitt i dörren. Öppning utifrån med door popper, solenoid och fjärr + nån form av backupp typ wire!!!!
 5. Kul, du har att tänka på då. Största kostnaden är TID, punkt. Det är ju flera som gått den vägen du beskriver, och fått fram en utsida på ett vettigt sätt. Är det en 7a klon? Tänk på om du har tak på kärran, då behöver man jogglingar för att sätta en dörrlist, och såna saker. Som du kanske sett, valde jag fräs, byggde själv tog 1/2 år och 10.000 SEK, kan rekommendera att göra större, 60 x 60 x 20 cm vore bra. Är uppe i 7-8 20 kg tunnor polyester, 3 eller 4 rullar glasfiber a 30 kg, 40 balar med XPS
 6. ulwe

  Wingnut

  Mycket svets o slip senare, 4 gångjärn.
 7. Finns bara fördelar att ha termostaten monterad. Utan så blir kallstarten förlängd, ökat slitage.
 8. ulwe

  Wingnut

  Fabrikation av dörrgångjärn pågår, fick ihop den rörliga delen idag. CNC fräst fixtur i spånskiva. Provade att brotcha en för passning mot plåtlager, superbra passning med slipad passbult 8 mm som gångjärnsaxel. De flesta delarna till fasta halvan är klara, men där får det bli en stålfixtur. Samtidigt ritar jag om insidan på dörren, så det gäller att inte förändra framkanten på dörren för mycket nu!!!!
 9. Roca W12 har vettigt pris, deras w38 såg bra ut men dyr, borde kunna göra själv med vettig lagring av axelgenomföringen. Dom använder en enkel m8-stång mellan axlarna. Aha, bullrig, där ser man. Men ja, kan placera motorn "varsomhelst".... Det första som dök upp på Tradera var Mercedes singeltorkare, ha ha.
 10. Torkararrangemang ser svårt ut, har armaturer från Astra och Lexusen men båda verkar inte lämpliga att modifiera, så tittar på CBS Wiper kit, vilka erfarenheter har ni? Används ju på många engelska bilar (Hundkoja, Landrover, Jaguar...) men jag kommer att kunna ha blad som är 45 - 50 cm långa, orkar den det? Har mailat dom, får se vad dom säger också. Alla CBS torkarblad har anslutning till armen uppepå, toppmonterat, men min Focus från 2010 har armen bredvid bladet, sidomonterat, mycket mera slimmat. Vill ha moderna blad, funkar så mycket bättre. Får bli en vända på skroten och spana lite.
 11. Kostar 19.30 / styck på Wiberger https://www.wiberger.se/templates/ir.htm
 12. Änden på ramrören, det finns plastplugg att slå i, du har 100 x 50 rör? Då kan man dessutom rostskydda inuti på ett bra sätt.
 13. Är växelspaken med wire, så du har en frihet där? Eller planterad i lådan? Fördel att ha den i närheten av ratten i längsled!
 14. Du är helt rätt ute, heja heja!! 🕶️
 15. Hej Hallå, hur är det med udda antal knutar, blir det inte pulsningar i ratten då? Hänger det på hur mycket vinkel varje knut har också?? Hade 3 knutar på förra bilen, och trixade en hel del med delningen mellan dom för att minimera pulser. Någon som vet mer i detta ämnet?
×
×
 • Create New...