Jump to content

ulwe

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ulwe last won the day on January 15

ulwe had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About ulwe

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ulf Westberg
 • Ort
  Älvängen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trevligt bygge! Varför vill du ha automat, inga ambitioner för bankörning kanske?
 2. Ha ha, att ta sig vatten över huvet! Är i ett stadie nu, då jag upptäckt att det är is på ytan, men svårt att bedöma hur tjock isen är i min position underifrån.... det är bara att gneta på!
 3. Det är klart, Vedde! En bild 6 veckor gammal, och en från förra helgen. Första plastningen sker i helgen.
 4. Har testat nu, dr Oetkers hushållsfärg (karamellfärg) påverkar inte PVA:n, släpper lika bra med eller utan. Bara formvax satt betydligt hårdare. Upptäckte också att den foamboard jag skaffat för delningsplan inte tål polyestern..... sjunker ihop en del men släpper bra utan vax eller PVA, ska tejpa den med packtape + PVA så blir det nog bra också!
 5. Ja, har lagt 4 månader på att göra en plugg, det får INTE gå fel. Kommer iofs att vaxa + PVA, men ändå....
 6. Någon som vet vad man kan färga PVA släppfilm med? Alla som säljer i Sverige har transparent PVA, alla i resten av världen har blå eller grön tint på den, vilket underlättar! Den har alkohol-bas och är vattenlöslig, så mina ideér så här långt sträcker sig till karamellfärg från livsmedelsbutiken eller nåt man färgar sin likör med! Ha ha, måste finnas nåt seriösare! T.ex. vad är färgämnet i spolarvätska???
 7. Någon som vet om polyestern tar upp fukt? Har skaffat ett förrådstält, där jag tänkte förvara gjutformar och karossdelar. Formarna är nog inget problem, man kan ha gelcoat på båda sidorna. Men karossdelarna har man väl bara gelcoat på utsidan? Lacka insidan temporärt för att fuktsäkra? Tältet har ingen "organiserad" ventilation.....
 8. Använde oxå Winner, för en helt custom kyl, blev riktigt bra, rekommenderas varmt.
 9. ulwe

  Wingnut

  Framsteg, svetsbordet är nu konverterat till plastningsfixtur. Sparar 3 m3 cellplast (och pengar) på spånskiveutfyllnad.
 10. Läste byggboken, och hittade en notis att det ska vara 40 mm mellan halvljus och blink, antar att det är kant till kant på lyst yta då? Det blir vettigast med dom XJ8 jag har i det läget, synd bara att dom inte finns i klarglas. Civic-lamporna hade varit OK iofs.
 11. Känner igen detta högaktningsfullt! Helsvetsade rattstångsfästet bara för att kapa bort exakt allt dan efter..........
 12. ulwe

  Wingnut

  Hittade den här baklampan, verkar va ett bra alternativ till Biltemas runda! ECE R6. https://www.strands.se/produkt/strands-bakljus-3-funk-led-hoger-12-24v-dc-ip67-e-godkand/
 13. ulwe

  Wingnut

  Dags för nästa steg, plugg(ar) till kaross. XPS cellplast kostar pengar, gör en utfyllnad med spånskivelåda inuti. Och ett första test att materialen fungerar, so far so good. Väntar på att få hem tooling gelcoat för negativ form.
 14. ulwe

  Wingnut

  Go känsla att ta ner ramen från svetsjiggen, och ställa den på egna hjul!
 15. Har 2 val, antingen mainstream blinkers från Jaguar XJ8, vilka i sig själva är snygga men blir det för "vanligt"? Eller rund dia 70 mm nära strålkastarna? Strålkastarna är BMW E30. Karossen, måste bara se till att få släppning i formarna. Har också haft Golf I blinkers, men det blev aldrig 100%. Alla negativa och positiva omdömen mottages. Den runda ser ju egentligen inte klok ut, men kan TVR så kan jag, ha ha!! Det börjar bli dags att göra pluggar till karossen mao.
×
×
 • Create New...