Jump to content

AlfaRonny

Forumdeltagare
 • Posts

  1012
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

AlfaRonny last won the day on May 2 2018

AlfaRonny had the most liked content!

Reputation

27 Excellent

About AlfaRonny

 • Birthday 01/23/1969

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.illustrera.se

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Interests
  www.roxgt.se

Profile Fields

 • Namn
  Ronny Norkvist
 • Ort
  Eskilstuna
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

12604 profile views
 1. Tackar! Kom förbi igen så får du en provtur 🙂
 2. Behöver en liten kylare, t.ex Nissan Micra Mvh Ronny
 3. Tack för fina ord, kul å höra! LUPUS: Serieproduktion vore skoj, vet inte om någon har lust att vänta 8 år på leverans bara 😊
 4. Hej! 2009 startade jag denna tråd men bytte sedan forum. Men eftersom bilen nu är besiktad och klar så tänkte jag göra ett officiellt avslut på tråden med lite bilder. Nio långa men roliga år. Har ju iof pausat för garage mm. Men något mer lika stort projekt blir det nog inte. Så här blev den:
 5. Tja, visst kan jag väl förvara en dämpare ett tag
 6. Hade Gaz på förra bygget. Bussningarna verkade vara gjorda av lakrits liknande material. Bara vikten av bilen deformerade ”gummit” efter ett år. På nya bygget har jag valt Protech. Har ju inte kört med bilen än men rent visuellt känns Protech mycket bättre och till ungefär samma pris. Alu istället för eloxerat stål dessutom.
 7. Jag fick över 16mm golvvärme slang som jag använde till tryckluft. Rörmokarn fick pressa på kopplingar bara. Håller toktätt. Dessa har jag både gjutit in i plattan och dragit i väggarna.
 8. Det blev Julas slip ändå. Tycker den funkar riktigt bra (men jag har ju aldrig använt någon proffsvariant så jag har inget att jämföra med). Har skippat påsen och kopplat på industri dammsugaren. Dammar nästan inget.
 9. Ok bra, tror jag köper en Biltema då. Slipar det mesta med klots men jag har en del ytor som är konkava åt alla håll + att man inte kan trycka så hårt på den tunna glasfibern i dörrarna. Med maskin kan man ju avverka ganska bra utan tryck så jag tror maskin blir bra på vissa ställen.
 10. Kostar ju en bråkdel av proffsvarianterna och säkerligen sämre men den kanske duger eller? Någon som provat? https://www.jula.se/catalog/verktyg-och-maskiner/tryckluft/tryckluftsverktyg/slipmaskiner/excenterslip-071036/
 11. Låter intressant, väntar även svar från 3M supporten på vilken tejp som skulle kunna funka men dom verkar inte vara så snabba på att svara. Funderar även på att sätta mina alu-plåtar (som skall sitta runt och i sittbrunnen) med något halvsegt istället för PL400 om man skulle vilja få bort dom. Min ram är extremt triangulerad så jag tror inte jag behöver den extra styrkan som stumt monterade alu plåtar eventuellt ger.
 12. Aha, men så ser det tyvärr inte ut för mej. Min tröskel har ingen kant upptill. Eventuella skruvar kommer att bli synliga eftersom dom måste skruvas utifrån och in, inte uppifrån och ned. Därför vill jag helst använda något "milt" lim
 13. Jo, och hittar jag inget lämpligt lim så får det bli skruv. Men helst vill jag ha skruvfritt för jag tycker det blir snyggare Vad använder du för skruv?
×
×
 • Create New...