Jump to content

Sonett7

Forumdeltagare
 • Posts

  1368
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sonett7

 1. Bara som info... Detta bygge bytte ägare förra våren. :icon_oops: Kom till insikten att livet runt omkring inte längre gav möjlighet att slutföra detta bygge. Tråkigt att erkänna för sig själv att man är en quitter men jag behövde snabbare "återbetalning på insatt tid" - att fila på någon fiffig lösning som jag kände att jag inte skulle ha möjlighet att provköra de närmaste 5 åren gjorde att inget blev gjort alls... All heder till er som lyckats slutföra era byggen! :thumbsup:
 2. Är du rastlös eller? Trodde du skulle försöka hinna bygga bil också... :prop: Kan absolut bli aktuellt med nån dekal längre fram. :thumbsup:
 3. :banghead: Så går det om man inte följer med i diskussionerna... :icon_sorry:
 4. Vad skall ni använda PLC:n till? Är det för att "slippa" reläer till blinkers, helljus etc så känns det i min värld som att gå över ån efter vatten eftersom utgångarna på PLC:n troligen inte kan belastas men några större effekter och man ändå måste ha någon typ av relä för aktivering. :515:
 5. Har du några önskemål gällande längd o hårdhet på fjädrar?
 6. Jag har en rattstång med nya typen av nyckel liggande. Vad är den värd?
 7. Ihop med Saabs Trionic-system så skall man BARA använda NGK-stift. Kör men med E85 så är det bara BCPR7ES-11 som gäller. För BF95/98 kan man även använda platina-stift men för våra bilar så är det en klar överdrift med bytesintervall på 6000 mil.
 8. På vilket sätt är du käsnlig för buller? Vill du inte att bilen skall låta mycket eller är det fysiskt problem vid höga ljud? Är det du som har problem så bör du nog provåka en sjua innan du börjar bygga för det är absolut ingen lugn och tyst miljö direkt och då står motorn bara för en den medan vindbrus/vägljud etc står för den andra delen...
 9. Tror att det uppskattas att man kommenterar och visar uppskattning för kalendern - lite trist att lägga upp bilder i 24 dagar utan en enda reaktion.
 10. Har du gjort dem eller köpt dem? (Dvs finns det ritningar på dem... :hypocrite: )
 11. http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=60564 :thumbsup:
 12. Känner igen den från Rejsa - från början var det tänkt att den skulle ha motor och växellåda från en Saab 9000. Är planerna samma nu?
 13. Inte för att vara dum, men har du kollat att där inte finns hål för vanlig saxsprint? Har hittat detta på två bilar... Annars kanske du kan borra eget hål?
 14. Hur står sig en 19T#7 mot GT2860RS på en 2.0?
 15. Taget! Kommer gärna ner till Malmö och spanar in ditt bygge och hämtar mätaren samtidigt. Kan sätta in pengar i förväg om du PM:ar ditt kontonummer.
 16. Hade samma fälgidé i början och tycker också att de ser riktigt bra ut! :thumbsup:
 17. Hör av dig när den dyker upp... :hypocrite:
 18. Det är samma styrsystem (dvs Trionic 5.5) men lite olika mjukvaror i boxarna - dvs det skiljer lite på in och utgångar som var signal från hastighetsmätare etc kopplas in. Välj den box du tar motorns elsystem från så skall det inte vara något större problem.
 19. Fan vilken trist granne! :515: Är han en professionell TV-tittare eller möbeltestare om han tillbringar samma tid i soffan?
 20. Den bilen är värd all uppmärksamhet den får!
×
×
 • Create New...