Jump to content

1911DAX

Forumdeltagare
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Joakim Eliasson
  • Ort
    Göteborg
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Klar till 99,5%, men då svalnar intresset. https://www.blocket.se/goteborg/Trike_78687921.htm?ma=1
  2. Har ett par styrspindlar från en Volvo 164 liggande, skall vara samma geometri som till 140. Endast avplockade på skroten, ej iordninggjorda. Pris 800:-
  3. Japp, den är monterad och varit ute på vägarna :eclipsee_steering:
  4. Har ett par 164 spindlar liggande som jag köpte på mig för ett par årsedan utifall jag inte skulle få mina tanusspindlar godkända. Visserligen inte i närheten av Växjö, men hittar du inte i närheten så borde vi kunna lösa detta på något sätt.
  5. Du har inte en bild på det omsvetsade insuget? Mitt tittar upp över huven ett par centimeter, men jag har ännu inte gett mig på detta.
  6. Ja, vi tog in dom själva. Firman i Nättraby tog inte in denna modell. I dagsläget har jag visst utrymmesproblem, så det kan ta en tid att komma igång. Detta chassi står idag ovanpå min sjua, som har ca 30 timmars byggtid kvar. Tanken var att hinna färdigt till den nya kom hem. Men den planen sprack.
  7. Finns minst två MEV till i sverige. En i mitt garage, och en i grannens. Levererades till sverige i januari.
  8. Hur löste du det med denna kontakt? Hittade du den som reservdel? Jag var på Bilia idag och försökte hitta en som reservdel, men de lyckades inte hitta rätt kontakt.
  9. Jodå, glapp var ett av problemen. Men glappet satt i strömmatningen till tändboxen. Alla fyra spridare fick jag igång i ultraljudstvätten samtidigt som jag spänningssatte dom för att få solenoiden till att börja arbete. Motorn är igång!! Tack för all hjäp. Vad skulle man göra utan ett forum som detta!
  10. Bra förslag, elektroniskt stetoskop är fixat. Skall även testa detta ikväll.
  11. Japp, på 2.4 systemet skall de öppna samtidigt. Är det inte så att jordningen går via boxen? + ligger på hela tiden via relät, sedan pulsas jorden. Antar att det kan vara svårt att mäta pulsen då den endast är ett par millisekunder. Kanske därför jag inte får indikationer på mitt mätinstrument. Jag kör spridarna i ultraljudstvätt ikväll, så får vi se om jag får annat resulat. Antar att det kan hamnat mycket skräp i systemet då motorn sannoligt stått still 7-8 år. Åtekommer...
  12. Kabelhärvan kommer från en 740. Satt samma styrbox i den, men en B230 istället för B234 Spridarna skall vara orginal Vit/svarta. Vet tyvärr inte om de är hög eller låg ohmiga. Styrboxen köptes tillsammans med motorn av tidigare byggare.
  13. Har nu kommit till den punkt i bygget då det var dax att vrida på nyckeln för första gången. Dessvärre utan start. Motor B234 med Jetronic 2,4 box Då jag hade gnitsa plockade jag ut spridarna för att se att det kom soppa. Då jag vred på nyckel kom det soppa endast ut 1 spridare. Med då jag vred på nyckel vid ett tredje försök hade även den lagt av. Testade spridarna en efter en för att se att de de funkade. två av dom var kass. Men problemet är nu att jag inte får signal från boxen. + från relät finns, men inte jorden. Kan det vara så att de söndriga spridarna knäckt boxen? Eller något annat som kan ha hänt under mina tester?
×
×
  • Create New...