Jump to content

Erizor

Forumdeltagare
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Erizor

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/06/1991

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Erik
 • Ort
  stockholm
 • Locost-status
  Bygger locost
 1. Kolla om inte http://www.lemckes.se eller http://www.mannerfeldt.n.nu/kan hjälpa dig.
 2. Hejsan skulle behöva lite av eran kunskap! Om vilken fjäder jag ska välja. Bilen kommer kanske väga runt 750-800kg och vilken fjäder konstant bör jag ha? Har letat på http://www.rallydesign.co.uk/advanced_search_result.php?keywords=1+9%22&x=0&y=0 Men dom har ju 10000 fjädra!!!! och har verkligen ingen aning om viken fjäder konstant man brukar ha så jag ringde till rallydesign, men de sa bara att dom inte hade någon aning om vilken fjäder jag skulle använda. :/ Så nu vädjar jag till er snälla hjälp mig är nästan bara fjädrar som fattas för sfro 1.
 3. HHAhahah! Bara ta hojen och komma för bi! :)
 4. Vem gillar inte fina rumpor :P är en 740 bakaxel med 50mm spacer på varje sida.
 5. Äntligen fick jag i motorn och fått på spacersen. :D
 6. Nej jag ska inte ha dom där stolarna. Dom kommer från en gammal mitsubishi spacewagon:P Och jag hade dom hemma så jag tänkte att man kunde trycka ned dom så jag kan torrbränna lite:P Hade tänkt att fixa ett par sportstolar när jag får mer tid. Någon som kan rekommendera några stolar?
 7. Hejsan här kommer en lite update. Äntligen börjar den se ut som en bil och nu närmarig sfro1 med stormsteg. Måste bara fixa en styr stång som passar är det någon som har några tipps var man kan få tag i en som passar ett styrhus/styrsnäcka från en Volvo 240? Tänkte också höra med er vad ni har för fjäder konstanter fram/bak på era bilar och vad dom väger?
 8. Okej. Då ska jag fräsa ned dom typ 4mm.
 9. Här kommer en liten uppdatera om vad som har hänt. Har nästan svetsat klart hela ramen det ända som är kvar nu är att runda till det bakre partiet och svetsa igen alla rör öppningar. Men jag har stöt på lite problem nu under vägen. Hur ska jag fästa broms oket på sitt fäste? Kan man bara slipa ned lite på broms oket? Samt vilket ok är det som man ska ha om man köper från biltema? Hörde att man skulle behöva borra på något ställe om man köpte fel? Sen så fjädrarna, jag mätt att som ska vara 17" fram och 14" bak. Men det är den längsta länden som de kan vara. Och när man kollar på http://www.ra
 10. Märkte det efter jag hade fotat :P.
 11. Hejsan är ganska ny här, och har länge letat efter ett chassi som är klar byggt efter som jag känner mig inte helt "mogen" för att bygga ett eget chassi. Så till slut efter 3 månaders letande så fick jag tag i ett gammalt projekt som redan har två trådar på det här forumet :P http://forum.locostsweden.se/index.php?showtopic=6574&st=0&p=64896entry64896 och http://forum.locostsweden.se/index.php?showtopic=8375. Det som kommer hända inom väldigt snar framtid är att ramen ska svetsas klart. Köpa stötdämpare, köpa pedalställ, fixa så att styrnigen funkar bra, så det kan bli rullande chassi.
×
×
 • Create New...