Jump to content

Peter M

Forumdeltagare
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Peter M

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Interests
  hyper8.se

Profile Fields

 • Namn
  Peter Mårup
 • Ort
  Malmö
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag trycker på "like-knappen". :) Tack, med andra ord.
 2. Jag har beställt två kardaner utan att fylla i något dokument. Det är bara att maila dem och ange vad det är för låda och bakaxel, samt hur långt det är mellan flänsarna, eller vad man nu har i de olika ändarna. Funkade perfekt till min Hyper 8 och även till min Camaro.
 3. Den står och gottar sig i garaget.
 4. Lättare om du kommer hit och kollar. Det är ju löjligt nära.
 5. Jag har ett par fina 40:or till salu. Det funkar utmärkt att ha mindre förgasare på ett lite större insug. Tvärtom funkar inte alls. :prop:
 6. Det var minsann en låg monteringspunkt. :blink: Ska du bara kolla att bakhjulen sitter kvar eller kommer du även att se bakomvarande trafik? :prop:
 7. Maila TTV. De var mycket hjälpsamma när jag köpte mitt svänghjul.
 8. Du glömde väl inte avsluta med spolglans? :prop:
 9. Det rengör bra, men räkna med att få skölja som en liten iller. Det skummar friskt om man inte får bort precis allt kraftschampo.
 10. Och styrstagen och rattstången skulle bli längre = Tyngre. :prop: Styrväxel längre bak ger även bättre viktfördelning, bättre krocksäkerhet och ger en tillräckligt skarp vinkel på rattstångens knutar för att man ska slippa en tung kollapsbar rattstång. Det blir även mer lättmeckat när styrväxeln inte sitter instoppad direkt bakom kylaren. Med så många fördelar är det egentligen rätt dumt att inte ha styrväxeln bakom. Kan vara ett tips för den som konstruerar sin bil själv.
 11. Dels blir det lättare att mäta, men det viktigaste är att man slipper ha styrleden supernära skivan. Bromsskivor har en tendens att bli varma när man rejsar. ;)
 12. Tack grabbar. Ja det var riktigt upplyftande. :)/> Fixade en annan upplyftande sak idag. Helt off topic, men ändå. Fick igenom mitt "sidoprojekt" idag så när skyltarna landar i brevlådan kan man gå ut i garaget och fundera på vilken bil man ska ut och busa med. Här väger besiktningsmannen bilen och kommer fram till att den väger 1380 kilo. Cirka ungefär 263% mer än min Hyper 8, som vägde in på 525 kilo. :blink:/>
×
×
 • Create New...