Jump to content

ezroller

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  776
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About ezroller

 • Birthday 05/20/1970

Contact Methods

 • MSN
  msn@peterlindberg.com
 • Website URL
  http://www.ftteam.com

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Göttebörg vettö!
 • Interests
  Hmmm... bilar, brudar å bärs?

Profile Fields

 • Namn
  Peter Lindberg
 • Ort
  Partille
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

6608 profile views
 1. Är i akut behov av en biltrailer. Bruksbilen pajade i Tyskland på hemresa från Italien och behöver hämtas hem. Bilen är en Saab 9-3 och står 1470 kg i regbeviset, men det är ju inkl. förare osv. Tom vill jag minnas det blivit strax under 1400 kg när jag vägt den. Jag bor i GBG men kan hämta släpet längs vägen till Trelleborg. Hyra kommersiellt kan jag göra för ca 1200-1500:- men behöver spara pengar... Kontakta mig på e-post: himself@peterlindberg.com Eller på telefon/SMS: 0703-757375
 2. Köpte en Ford Mondeo av en bekant med odiagnostiserat motorproblem och diverse skönhetsbrister. En grundlig koll visade på olja i cylinder 1 och troligen spräckt topp eller kolv. Så bilen får åka till bilhimlen. Och för att få igen pengarna jag lade ut (och kanske lite för jobbet, och kanske delvis finansiera mitt långsamma bygge) säljs den nu i delar. Mindre grejor kan skickas med Schenker, men annars föredrar jag avhämtning. Priserna är ca 30% lägre än lägsta priserna på Bildelsbasen.se. Köper man mycket får man mängdrabatt. Locost alltså. ;)/>/>/>/>/>/> Bilen har gått 15800 mil och utöver motorskadan och rost i dörrarna, smålurigt centrallås, trasig öppningsmekanism från insidan förardörren samt saknar höger solskydd är den i bra skick. Bilder kommer snart. Nedan en länk till vad som finns (har nog glömt några grejor) och priser. Prylarna finns i Partille utanför GBG. Mindre grejor kan skickas. PM funkar men bäst är e-post eller telefon/SMS. Mobilnummer: 0703-757375 E-post: himself[a]peterlindberg.com :D/> Ford Mondeo 2002 i delar! Ett par bilder, fler finns på länken ovan!
 3. Förresten… om någon besitter ett automat-svänghjul från en 7/9-serie med LH 2.4 betingad med ett rimligt pris så hojta gärna. :)
 4. En milstolpe kommer bli antingen när motor/växellåda/kardan/slutväxel sitter i med fästen gjorda osv, eller när hjulupphängningarna sitter där. Enligt min bok alltså.
 5. Gissa vad?! Har faktiskt varit i verkstan igen! 3 gånger till och med! Tog ett par vändor innan man kom loss och fick något egentligt gjort. Men…
 6. Gissningsvis till att styra automatlådan = man kan få paddleshift mm. 8)
 7. Det kommer. Men först ska bilen i övrigt funka, och framför allt sådant som torrsump osv. Man vill ju inte rasa en en motor för 20-30 lakan pga taskig oljeförsörjning. Kopplingen var ju inte dyrare än en vanlig av lite bättre snitt, och det blir dumt att tillverka 2 olika svänghjul! :)
 8. Lite så är det. :) Lätt är den också! 2-3 kilo kanske.
 9. Ta-daa! Koppling! 3-skivig Tilton med rätt splines för BMW's ZF-lådda av den typen jag har. Bara körd runt kvarteret och för 3500:- var det en bra affär tror jag. Ska hålla för 1200Nm så något biffigare lär vi aldrig behöva. :D
 10. Säljaren var lite trött imorse... så grejorna åker med imorgon istället. Cliffhanger... :P
 11. Imorgon landar det med största sannolikt en grunka till drivlinan här... fyndade lite. :D
 12. Sweet! :) Hör av mig så snart jag besökt garaget. :D
 13. Någon som kan TIG-svetsa alu som kan ta betalning i bananer, öl, fikabröd eller bild på bilen? Kanske vet du någon? :icon_bach: :prop:
×
×
 • Create New...