Jump to content

_coffe_

Forumdeltagare
 • Posts

  821
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About _coffe_

 • Birthday 03/18/1986

Contact Methods

 • MSN
  coffe_s@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Halmstad

Profile Fields

 • Namn
  Christoffer Svensson
 • Ort
  Oskarström
 • Locost-status
  Förbereder locost-bygge

Recent Profile Visitors

5229 profile views
 1. Har lite ståendes i garaget som jag skulle vilja bli av med. 1st korttopp från en saab 9000 2.3 turbo, komplett med grenrör och insug. Har ej använt toppen själv, utan den har mest legat sen galna ungdomstider då jag hade många bollar i luften. Prisidé 300:- 1st Pintotopp från en sierra -89 har jag för mig. Fungerade felfritt när jag hade igång bilen innan den slaktades. Har numera en förfinad topp till den motorn, så denna ligger mest i ett hörn och samlar damm. Finns varken grenrör, insug eller kåpa till toppen dock. Prisidé 200:- Topparna finns utanför Halmstad.
 2. Hejsan! Det är dags för servicen då det ska till ett kamremsbyte, men den vägrar jag att låta en verkstad göra för de hutlösa priserna dom tar. Rent principiellt gillar jag inte att dom gör service överhuvudtaget, men jag vill ha stämpeln så jag har inget val. Är det någon här som har testat att byta remmen på en V70? Har googlat lite och läst i haynes manualen, och det verkar väl inte skitknepigt, bara trångt. Men jag tar gärna emot handfasta tips på vad man kan göra effektivare än vad det står i haynes. Har läst att man i vart fall inte behöver dra av remskivan och lite sånt myssel pyssel, och det är jag tacksam över. Kollade även runt på biltema, och där kostade remkitet 1200:-, vilket är alldeles för dyrt i min smak. Tips på vart man köper enbart remmen, och de delar man kanske behöver separat? Om jag behöver så byter jag ju spännare, vattenpump och annat smått och gott som jag kan kolla när ändå remmen är borta, men jag vill då inte köpa ett helt kit om jag inte behöver byta sakerna. Så, nån som har lite tips?
 3. Jag är intresserad av att få provsitta både bokramen och en Mcsorley-ram.. Finns det någon i närheten av halmstad-området eller i kalmar-trakten??
 4. Tack för hjälpen! Visste inte att det var så enkelt, tyckte ändå att jag kollat igenom både biltemas, julas och swedols katalog utan resultat... Men som vanligt så brukar man missa det mest uppenbara!
 5. Vad heter det där verktyget för att kolla stigningar och dylikt på bultar och muttrar? Det är typ som ett bladmått, fast med ett helt knippe med olika storlekar... Följdfrågan blir då, kan man köpa en sån i en vanlig välsorterad järnhandel eller hur får man fatt i en sån?
 6. Någon som av händelse har en vattenpump till pintomotorn liggandes i ett hörn och skräpar, som känner att den vill jag inte ha längre?! I så fall är jag intresserad!!
 7. Haha, en sån ska jag kolla efter nästa gång man åker för att bunkra upp kylskåpet
 8. Då så, då ska jag nog också kunna få ihop något baserat på någon av de varianterna :)
 9. Shit va fin den är! Var stolt!!
 10. Vad finns det för andra alternativ än rorty irs om man nu vill ha individuell upphängning...
 11. På tal om diskussioner gällande religoner, så fann jag denna lite lustig :thumbsup:
 12. Jag väljer ebay alla gånger framför tradera, och med paypal så har du en oerhört stor säkerhet i ditt köp och det är lätt att använda...
×
×
 • Create New...