Jump to content

Widell

Forumdeltagare
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Widell last won the day on September 23 2016

Widell had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Widell

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Jimmy
 • Ort
  Kalmar
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hejsan. nej det är inget nytt på g. känt mig rätt färdig med det hela ett bra tag & gjorde det enda rätta sälja den till nån som jag hoppas finner mycket nöje med den & har tid att anv den betydligt mer en va jag gjorde 5 turer sommaren som va & 5 turer sommaren innan så det va dags. nu finns inte tiden & orken men hjälper en vän med vissa bitar till hans mycket extrema bilbygge.
 2. Bilen fick en ny ägare. hoppas denne blev nöjd & får mycket nöje med den.
 3. inte för att däckkontot behöver lida så farligt nu men dessa däcken jag har sen förra året ser nästan nya ut. ett semi R däck mycket trevligt sådant om jag får säga det själv, rätt bra bett, slittåliga yokohama advan neova ad08 upplever dom inte alls som Rdäcket 888 orna jag hade innan. de hade bra fäste tills det släppte o sen va det för sent att häva en sladd dessa släpper lite tidigare & inte lika liten fäste till inget fäste tidsmässigt.
 4. Solstad saaben är såld. 7an är kvar & jag har kanske vart ute med den hela 10gr i sommar så fortfarande 0,7 bars laddtryck.
 5. just det tror inte jag fick upp den sista bilden jag tog på motorrummet. tröttnade på gummi slang som dreglade lite så byggde om.
 6. Hejsan Bohica. Tog ett tag innan jag fattade vem det va. ska hälsa dom. jag har funderat på om man ska försöka sälja bilen. har inte plats för den när jag vill påbörja ett annat bygge. kommer nog inte försöka sälja den aktivt men vettigt bud så gör jag mig av med den.
 7. hejsan. jag ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare. min ram är 1175mm bred. tackar för de.
 8. jag va där med 7an den stod på utställningsområdet skitig.... Det va han som är med ute o mappar min bil som körde med sin 7a.... Diket som körde en 10a nånting med lite strul & kassa däck...
 9. mm 20mm innan den bottnar så den kan ju sjunka in 20mm om det skulle behövas.
 10. tror det är denna jag har & den funkar riktigt bra APPLE 3" MULTIFREQUENCY man vill ju inte väcka grannarna när man kommer hem på nätterna efter man vart ute o gasat på stan. snygg NEJ funkar JA funktion & utseende hänger tyvärr inte alltid ihop.
 11. När jag tog måtten till min kardan som jag lät en firma göra för jag va rädd om mina ben. lite o balans / sned på den jäkeln & 6500RPM på 6an så kan det snabbt hända mycket otrevliga saker. så sa de att när bilen stod på backen att man skulle ha kardanen i botten läge (det längsta måttet) & skjuta den 20mm bakåt (korta den 20mm med andra ord) & det skulle räcka.
 12. em kompis kompis som är jäklig på nirat & saab motorn har nu tittat på mappen justerat & städat i den en massa så nu kan vi fortsätta att mappa nån dag då kompisen & jag har tid samtidigt & det är kväll eller mulet.
 13. det va mycket att mappa så det är långt från klart. men okej solnedgång på öland
 14. mappar väder i helgen.... hoppas det går bra....
×
×
 • Create New...