Jump to content

JonasJonson

Forumdeltagare
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About JonasJonson

 • Birthday 06/09/1979

Contact Methods

 • MSN
  jontemedj1@hotmail.com

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Jonas Jonson
 • Ort
  Karlskrona, Kristianopel
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

7655 profile views
 1. Förut kunde man ju lätt hitta färgkoderna på MK:s hemsida men nu hittar jag dem inte längre.. Är det någon som har MK indys orange färgkod?
 2. Hej! Är det någon som har koll på max axelbelastning fram och bak på Sierra? Gjorde SFRO 1 klart idag men saknade dessa siffror. Mvh Jonas
 3. Hipp Hipp hurra SFRO 1 är klar :-D

 4. Tråkigt att höra :( Det är väl därför den mekaniska verkstaden som gör vitala delar till den lådan gått i konkurs :-( Är det någon som vet om det kommit igång med någon ny produktion av backlåda på MNR?
 5. Kardan på plats!

 6. Helt otroligt!! Jag godkände ordern vid 17 tiden igår och nu idag vid kl 13.00 ringer det en trevlig kvinna och ber om betalning för de är redan klara :-) underbart snacka om service!! Och jag bör ha dem på tisdag sa hon!
 7. Jag gör mitt bästa för att hänga med i svängarna ;-)) Ska jag tolka detta att jag borde gå ner i diametern då 44,45 borde kräva längre primär än vad jag behöver? Var köper man i så fall 39 mm rör?
 8. Beställde kardanstängerna nu via NWP! Fick svar inom 24 timmar och priset blev för heavy duty modellen upp till 250 hk 290 pund inkl frakt + moms :-) kan inte klaga.
 9. :-) Då kör jag 1 3/4 tum.. har en massa helsystem annars liggande för mc i 1 1/2 tum. Angående själva ljuddämparen sedan. Vad för diameter bör jag har på det den performerade insatsen? 2" ? 2 1/4" ? Tänkt lägga en order på http://www.pjengineering.co.uk/
 10. Är 1 3/4 tum för mycket för att bygga grenrör till en busa motor?
 11. Lite uppdatering. Vad jag har kvar att göra nu inför SFRO 1 är.. tänkte få till handbromsen, stolsfästen och kardanskydden. Alla plåtar har jag fixat och passat in men nya problem uppstår med jämna mellanrum. Totalrenoverade slutväxellådan och nu läcker den redan ur pinjongen? märkligt :-(
 12. Tack :-) Då ska jag ge mig på handbromshistorian idag. Förmodligen får man väl tillverka wire då jag gissar att sierra original är förlånga?
 13. Nu sitter backväxellådan på plats.. frågan är om den är på rätt håll eller inte.
 14. Ser inte viket lager som störst.. kan detta stämma? dvs med givaren höger sida?
 15. Spelar det någon roll vilket som är fram o bak på en sådan låda? Borde väl vara rakskurna kuggar?
×
×
 • Create New...