Jump to content

Henrik Nilsson

Forumdeltagare
 • Posts

  391
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Henrik Nilsson

 • Birthday 11/13/1986

Contact Methods

 • MSN
  msn@exd.se
 • Website URL
  http://hblom.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Segeltorp/Huddinge, Stockholm
 • Interests
  Lancia Stratos, Porsche 356

Profile Fields

 • Namn
  Henrik Blom
 • Ort
  Kungens Kurva, Stockholm
 • Locost-status
  Övrigt
 1. Ah, juste va dum jag är... jag var så fast i hur de fungerar i originalsetupen att jag inte tänkte på det... Då fortsätter jag med mina C7 spindlar...
 2. Har en liten fundering, borde inte HiPer-spindeln från Saab 9-5 2010-2011 funka att göra konvertering till dubbla A-armar ganska smidigt? Den sitter ju iprincip upphängd som en redan original, och borde inte spindelleden vara designad för att ta lasten korrekt? HiPer spindeln är den nedre på bilden Fördelarna med att använda morderna GM-spindlar är att bromsutbudet är enormt med bolt-on grejer och billiga ok och skivor. Annars var tanken att använda mig av Corvette C7 spindlar till kommande Stratos projekt, samt en 356 rörhög :)
 3. Lutar nog åt B207, har två B207 liggandes hemma, och noll B204 :hypocrite: Chassit har jag inte riktigt bestämt mig, samtidigt som "less is more" så är man lite sugen på att konstruera något eget. :) gka: Jo det var trevligt då med Sevenbygget och kostnaderna... När man byggde denna http://www.garaget.org/Unknown så var det inte lika kul när man hittade pappret med alla kostnader för bygget :banghead: ;)
 4. Nu har det börjat klia i fingrarna igen. Armen är fortfarande dålig men har väll lärt mig att leva med det. Mycket har hänt sedan sist, får se om jag börjar med den till hösten igen :)
 5. Hujeda mig... På den tiden jag byggde (jag ska nog för övrig sätta igång igen till sommaren, få min arm och svets lagad först) så betalade jag 1000 kr för de längder du angav.
 6. Eller lämpligare från 9000 (150hk LTT) eller og9-3 (154hk) Så får man Trionic 5 vilket är lite lättare att pilla med.
 7. haha, ja det är ju sant det är Locost ;)
 8. :blink: Skulle man våga köra med dem? Jag körde mina till Saaben i vår CNC-fräs, det vart strålande resultat :)
 9. Jag vet en på Gotland som kan slitza skivor... jag :lol:
 10. Är det några speciella mått du är ute efter? Har min motor här hemma med låda på så jag kan knalla ut och mäta. (Den är f.ö. till salu)
 11. Slog i armbågen, rätt på nerven... ganska stor kraft... vanligtvis går senan över nerven och skyddar den mot slag och sånt, inte på min arm numera. :(
 12. Borken - Jo Tommy är snabb, han bara köper och köper :D Eddy - En ny styrelsemedlem kan nog vara på sin plats, känns som jag inte riktigt är "up to date" (jag har ju inte setts till så mycket här det senaste året) Friberg - Jag väntar med spänningen på manualen och en åktur så småningom ;) Kanske blir lite mer aktiv här nästa år då jag på allvar kommer vara med i KTH Formula, tror de har en del att lära sig av oss som haft lite motorolja på fingrarna ;)
 13. Nu har jag beslutat att lägga EXD7 på is. Högerarmen är fortfarande inte läkt som den ska, "den ska självläka" säger de hela tiden... bullshit :mad: Sedan har man ju även börjat på KTH Maskinteknik där man sedan kommer inrikta sig mot fordonsteknik och bilar. Varför inte passa på och lära sig lite i KTHs Formula Racing Team också när man ändå är där ;) Summa sumarum, EXD7 kommer - när jag är klar med KTH att byggas, men inte efter något bokchassie, knappast då blir det nog något häftigare än så ;) Jag får lycka till med alla andras byggen! (Finns div. delar till salu, men Tommy är snabb på att lägga vantarna på saker som ni kanske vet ;))
 14. Synd att jag missade det hela kalaset, hade kvar lite skolgrejer inför studenten 3/6 som skulle in. :(
 15. Svarar enkelt: Längre än du tror från början :)
×
×
 • Create New...