Jump to content

ktm_micke

Forumdeltagare
 • Content Count

  325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

ktm_micke last won the day on June 11

ktm_micke had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About ktm_micke

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Kristensson
 • Ort
  Halmstad
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

7679 profile views
 1. ktm_micke

  Seven Volvo turbo

  Hur är det med bränsletrycket? Kanske pumpen som börjar ge upp.
 2. ktm_micke

  Färg till garagegolv

  Har också tänkt måla om har hagmans epoxi med flingor nu men det kommer inte bli mer flingor det är nästan omöjligt att hitta småsaker man tappar på golvet. har tittat på detta https://www.paintpro.se/farg-ytbehandling/golvfarg-och-epoxifarg/golvfarg-nm-50-super-epoxifarg verkar vara bra grejor.
 3. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Äntligen har jag fått fälgarna jag beställde från Imagewheels i början på februari. De fick göra nya centrum för att passa mina bromsar.
 4. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Håller på att putsa för fulla muggar. Kommer med bilen till Bilsport custom show på Elmia I påsk
 5. Precist våra bilar används "aldrig" på vintern och sällan på sommaren. Min HeVo borde passa bra in på beskrivningen "utseendemässigt och tekniskt efterliknar fordon som är äldre än 50 år (bilar)"
 6. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Tack Tomas. jag köpte karossen av Härdplastteknik I Dösjöbro. Men jag tror han har sålt formarna då han pensionerat sig till Sideways Engineering AB Landskronavägen 796 257 30 Rydebäck Har inte hänt något med bilen sedan jag stalled in den I höstas har lite småfix som ska ordnas under vintern. Sådant man marker när man börjat använda bilen bla gaspedalens placering den behöver flyttas lite framåt för en bättre körställning. Bakfjädrarna är lite mjuka ska bytas mot lite hårdare. God Jul på er alla bilbyggare
 7. Haha jag fattar inte hur de räknar ut skatten på mitt amatörbygge är årsskatten 360kr tjänstevikt 1095kg effekt 150kw. Finns väl ingen anledning att rega om om den blivit lättare.
 8. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Hej torkarna och torkarmotorn har jag köpt på car builder Solutions https://www.carbuildersolutions.com/uk/
 9. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Nu är caben färdig så nu kan det regna. Rätt gott att ha om man är ute och det börjar regna det ökar användbarheten på bilen.
 10. ktm_micke

  Sportvagnsmeeting Knutstorp 7-9/7

  Ja om det inte regnar för mycket
 11. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Tack för kommentarerna. Har börjat på cab installationen jag har egentligen fel cab ställning den är till den 2 sitsiga så det saknas en båge bakåt har bockat till en i 16mm rör som övriga cab ställningen är gjord av. Röret ska justeras lite så det sträcker upp den lite bättre. På denna bilden är bakre bågen inte monterad Lösa sidorutor En del Teenax fästen monterade Inte fastsatt i framkanten ännu så det ska sträckas lite till
 12. ktm_micke

  Wingnut

  Går det inte att leta upp någon ruta från någon produktionbil som kan passa? Åk till skroten o mät ta med en pappskiva som mall.
 13. ktm_micke

  HeVo mk1 3.0 2016 ***I Trafik***

  Nu börjar inredningen bli klar. Han som skulle hjälpa mig hade dåligt med tid så han gav mig en snabbkurs. Han gjorde dörrsidorna med sömmen men resten fick jag själv göra.
 14. ktm_micke

  Avgasbandage

  Ja men nu får du göra om det?
 15. ktm_micke

  Avgasbandage

  Köp dei Titan avgasbandage håller färgen och kliar inte så mycket när man monterar
×