Jump to content

ktm_micke

Forumdeltagare
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

ktm_micke last won the day on June 11 2018

ktm_micke had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About ktm_micke

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Kristensson
 • Ort
  Halmstad
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

8197 profile views
 1. Mycket snyggt jag gillar när folk delar med sig om sina saker det hjälper oss andra.
 2. Jag blandade nog ihop din med någon annan
 3. Det går framåt liknar nästan min ram. Kom presist på fick du tag i övre kulleder?
 4. Jag ringde o bokade en regbesiktning för att få kod T12BF
 5. Var o besiktigade idag först regbesiktning för T12BF fick godkänt sedan vanlig kontrollbesiktning blev godkänna där med så nu är den besiktnings befriad. Gjorde det på Besikta i Halmstad kostnad regbesiktning 1200kr.
 6. Funderar på att få T12BF i regbeviset jag ska göra första kontrollbes nu i sommar kan jag då göra en regbes direkt efter o få T12BF?
 7. Hur är det med bränsletrycket? Kanske pumpen som börjar ge upp.
 8. Har också tänkt måla om har hagmans epoxi med flingor nu men det kommer inte bli mer flingor det är nästan omöjligt att hitta småsaker man tappar på golvet. har tittat på detta https://www.paintpro.se/farg-ytbehandling/golvfarg-och-epoxifarg/golvfarg-nm-50-super-epoxifarg verkar vara bra grejor.
 9. Äntligen har jag fått fälgarna jag beställde från Imagewheels i början på februari. De fick göra nya centrum för att passa mina bromsar.
 10. Håller på att putsa för fulla muggar. Kommer med bilen till Bilsport custom show på Elmia I påsk
 11. Precist våra bilar används "aldrig" på vintern och sällan på sommaren. Min HeVo borde passa bra in på beskrivningen "utseendemässigt och tekniskt efterliknar fordon som är äldre än 50 år (bilar)"
 12. Tack Tomas. jag köpte karossen av Härdplastteknik I Dösjöbro. Men jag tror han har sålt formarna då han pensionerat sig till Sideways Engineering AB Landskronavägen 796 257 30 Rydebäck Har inte hänt något med bilen sedan jag stalled in den I höstas har lite småfix som ska ordnas under vintern. Sådant man marker när man börjat använda bilen bla gaspedalens placering den behöver flyttas lite framåt för en bättre körställning. Bakfjädrarna är lite mjuka ska bytas mot lite hårdare. God Jul på er alla bilbyggare
 13. Haha jag fattar inte hur de räknar ut skatten på mitt amatörbygge är årsskatten 360kr tjänstevikt 1095kg effekt 150kw. Finns väl ingen anledning att rega om om den blivit lättare.
×
×
 • Create New...