Jump to content

Christer J

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    3,123
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    54

Christer J last won the day on August 1 2023

Christer J had the most liked content!

Reputation

190 Excellent

About Christer J

  • Birthday 09/16/1972

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Nora

Profile Fields

  • Namn
    Christer Johansson
  • Ort
    Nora
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

22,390 profile views
  1. Kolla Faulkner. Där har jag köpt för rimliga pengar
  2. Forumet är en fin hjälp. Men egentligen kan vilken seriös allbilsverkstad göra allt som behövs på den. Det är ju oftast ett hopplock av vanliga bilars delar.
  3. Nej. Den kommer att byggas färdig som det ser ut nu. Mvh Christer J
  4. Värmen stiger några minuter efter stopp. Köper man en glass och smeker dämparen vid insteg så är glassen bra att ha 😂
  5. Du kan ju borra hål i mitten i botten på en sån kontakt du har på bilden och göra en M3 gänga i brytardelen, sätt en skruv och en fjäder, men akta så det inte blir en kortslutning mot minus 😁
  6. Jag har sett ett par skärmar som var gjutna i en form som var gjord utanpå ett Michelin TB20 däck för länge sedan.
  7. Denna bil kommer ev att bli till salu igen pga annat projekt. Utöver det som står finns ett nytt Link monsoon, Hayabusa spjällhus med nytestade spridare samt en standard Zetec insprutning med insug för 130 hk. Smiths varv och hastighetsmätare, Avon ZZR 185 och 215/55R13 däck. MB racing 3 delade 6½ tums fälgar. 3,4 kilo styck. Behöver dock bytas till 3 tums ytterbanor till bakdäcken. 3 kilos svänghjul med Tilton 184 mm tryckplatta för 2 sinterlameller, ej komplett, saknas lameller och tryckskivor. Påbörjat oljetråg. I stort sett klar för SFRO 1 2 ST 2½ tums ljuddämpare. En 300 och en 500 x 150 mm högglanspolerde från rakarör. Div el och bakbelysning följer med. Saknas startmotor och generator. Lättviktsram som fått förhandsbesked från sfro för godkännande med 15kw/100 kilo. Wilwood bromsar runtom. Protech aluminiumdämpare. Viscodiff Sierra Cosworth. Två framvagnar finns. En med Taunusgeometri MNR original, och den som sitter på bilen med nya Sierraspindlar. Escort 2,4 varv styrväxel, moccaratt, glasfiberstolar och bälten. Bara nya delar. Bud över 80000 beaktas. Christer J 0703626929
  8. Precis. Mät mellan plus på generatorn och plus på batteriet, sedan gods på generatorn till minus på batteriet så ser du var du har ev spänningsfall. Jag mätte på min elfläkt och den drar 25A vid start och runt 17 i drift. Bränslepumpen 044, 18 A. 35W i strålkastarna 6A, plus din vattenpump, sprut och övriga lampor kan bli en del belastning.
  9. Problemet med stoppad stol på ställbart underrede ovanpå ramen, är inte bara ratten, du kommer att sitta mer på bilen än i den. Bågen blir dessutom väldigt hög.
  10. Precis. Det är ju bland de lättare uppgifterna att hitta ändå. Märkligt knep av fotografen skulle jag säga. Det skulle kännas väldigt olustigt om mitt regnummer dyker upp på någon annans bil på ett foto på internet.
  11. Jag hade liten skylthållare bak. Besiktningsingenjören tyckte inte att det skulle bli snyggt med stor skylt fram heller, så han skrev in små skyltar både fram och bak.
×
×
  • Create New...