Jump to content

robbanson

Forumdeltagare
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robbanson

  • Rank
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.iwant10milliondollars.com
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Locost-status
    Locost-intresserad
  1. Hej, Det var ett tag sedan jag hängde här och knappade in .com adressen i fältet istället för .se och kom då till en sida är stängd för underhåll. Där uppmanas man även att ange login och lösen. Är .com sidan under locostsweden regi eller är det bara någon som fiskar lösenord (jag kan vara lite konspiratoriskt lagd ibland...)? mvh Robert
  2. det där såg inte dumt ut! ikväll ska det grillas ribbs, eller rättare sagt så måste jag nog börja snart! tack för tipset! / rob
  3. Vi började med ved för att få fyr utan att annvända tändvätska. Därefter varvade vi mellan granved, kol och briketter. Det blev 5 påsar kol, 3 påsar briketter och 1/2 ikeakasse med granved.. Kul var att på midsommardagen vid frukost så var det fortfarande glöd kvar. / rob
  4. Slutrapport. -Det blev faktiskt en liten triangulering inspererad av tältkonstruktioner :-) -Ställningen blev lite bränd men överlevde och har många lammstackare kvar innan den ger upp.... -Det tog ca 4 timmar för ett lamm på 14 kg och det räkte utan problem till 18 vuxna. -Vi hade kunnat halvera receptet på marinad, http://receptfavorit...illat-lamm.html -Det som var kul var att märka skillnaderna på olika köttdelar, racks, file till grytbitar. -Gästernas kommentarer var grymt gott, själv var jag förskylld och hade lika gärna kunnat käka blodpudding :-( Summa sumarum så var det en hell
  5. nu är grillställningen klar och såhär blev resultatet. Hoppas att inte ställningen brinner upp...
  6. Vintips till helgrillat lamm är rött vin. Gärna smakrikt typ Shiraz, Chateau-neuf-du-Pape eller annat fylligt rött. Sen ska man ta sig en stänkare vid varje vändning av lammet dvs var 15:e minut under 5-6 timmar :lol: Vi tänkte prova enl detta recept och lägga till citron i marinaden och hickoryspån på elden.. http://receptfavoriter.se/recept/asado-helstekt-helgrillat-lamm.html mvh robert
  7. hej igen, askan var vit :-( dessutom frågade jag grannen som är röris och det var galvat. Som tur var så hade han lite ogalvat i källaren :-) Tack för de snabba råden anders och kilkenny! mvh robert
  8. nu har jag provat med vinkelslipen och det luktade inget konstigt. körde lite med svetsen åxå och det lät som det brukar (har jag för mig det var 100 år sedan jag svetsade)... borde vara ok då eller? mvh robert
  9. Hej, Jag ska bygga en grillställning till ett helt lamm och har ett gamalt rör som ligger och skräpar. Då jag inte vill förgifta mina gäster undrar jag hur vet jag om röret är galvat eller ej? se bild Vad tror ni annars om armeringsjärn?
  10. tack för tipsen och var inte oroliga, skiftnyckel använder jag att banka med. Jag lärde mig det som 9-åring att det var det enda som den dög til... Dokumentering, uppmärkning, mutterknäckare och nått att värma med var nog sånt jag missat utan er hjälp. Tack, mvh robban
  11. Då så, då är det väl bara att utackordera frun en helg....
  12. som titeln säger, hur lång tid tar det att slakta en Sierra? Räcker det med slägga, skiftnyckel, vinkelslip och ett jävlar annama? Klarar man det på en helg? Tänkte lämna kvar motor och låda men i övrigt ta så mycket "bra att ha delar" som möjligt. mvh Robban
  13. Jag tror att det är en sån här du är ute efter Cealm! http://thekneeslider.com/archives/2009/12/07/brimstone-quadracycle-a-hot-rod-quad-from-brimstone-cycles/
  14. Hittade lite kul tillbehör till din V8 som du kan skruva på när besiktningen är klar: http://www.blocket.se/vi/21154750.htm?ca=11_s :D
  15. Hittade denna åxå för 600 pundare http://www.westgarage.co.uk/forsale/kits/kit2.html
×
×
  • Create New...