Jump to content

olastj

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olastj

  1. Vi ska alla tänka oss för kanske? Enligt denna länk. http://www.caterham.se/dok/Caterham%20500-1.pdf
  2. Ööööhh..hmm har nog inget med den att göra...blev kanske fel?? Känner du igen 7an??..Jag var nog ohederlig och snodde den från dig genom att måtta av den på bilden sen fräste ut den och satt den på min bil. Oärliga männsikor överallt. :icon_oops:
  3. Förr litade jag på folk också ända tills motsatsen var bevisad..nu så litar jag inte på folk innan motsatsen är bevisad. Håller med om sånt är trist. :mad:
  4. Biltema har 2 fina flygplan...Tack vare er som köper deras prylar.. Så allt är ju inte skit...Pengarna går ju till nått vettigt ju... http://www.sff.n.se/aktuellt_arkiv_2007.ht...arlstad_Airshow
  5. BMW:en vägde 1200kg. Hade 6:a på 2,5 liter med turbo som var kullagrad. Spelar ingen roll...vår seven är tillräckligt pigg ännu. Slö gubbe ska ha slö bil. :hypocrite:
  6. Har du vägarna förbi så får du titta in. Själv...svarar för både mig och min bror så är vi ganska nya på detta. Men din bil är ju lik vår ser jag. Idag fick jag åka med en BMW som hade 460HK på hjulen..Innan var våran Seven dösnabb tyckte jag. :blink: Fast locost var det absolut inte..så det så.
  7. Jag och min bror Hans köpte den...Vi fick den för 82500..Min far sa att det var dyrt..fattar inte hur vi kunde vara så tokiga. Min morsa fick åka en sväng..hon är 70år...hon sa det var roligare än Liseberg..Fast det var nog längesen hon åkte nåt där förstås. Jag tänkte också att den kanske var svårstartad min den gick igång nästan direkt..Fattar inte heller vitsen med dubbla batterier...han kanske glömde strömbrytaren på sidan och lamporna lyste??...eller bara tyckte bilen var alldeles för lätt och ville kompensera för nån kostat på kolfiber. Alla människor är olika bara acceptera. Redan tagit bort ena batteriet. Startar lika lätt ändå. Lovar att fixa alla små felen. MVH Ola
×
×
  • Create New...