Jump to content

DomiSeven

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DomiSeven last won the day on April 2

DomiSeven had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About DomiSeven

 • Rank
  F.d Robospine
 • Birthday 10/03/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bergsland.se
 • Skype
  alex.bergsland

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Interests
  Bil
  Mc
  Foto
  Datorer
  Musik

Profile Fields

 • Namn
  Alex Bergsland
 • Ort
  Strängnäs
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

9469 profile views
 1. DomiSeven

  Scorpio-diff

  Diff Sierra 7" 100mm medbringare ut 105mm fläns in Utväxling 3.9 Öppen diff. Diff Scorpio 7.5" 110mm medbringare ut 105mm fläns in Utväxling 3.6 Öppen diff Växellåda typ 9 från Sierra (tingad) 5 växlar. 500 kr styck, hämtas i Strängnäs. 0731522744
 2. DomiSeven

  Westfield Zetec Turbo TILL SALU

  Det blir ju kalas det där!
 3. DomiSeven

  Westfield Zetec Turbo TILL SALU

  Ja så är det ju, det är Westfields design.
 4. DomiSeven

  Westfield Zetec Turbo TILL SALU

  Jag har ju flip-front och lyktorna sitter skruvade i huven och följer därmed med när man plockar av huven.
 5. DomiSeven

  Putsa rostfritt

  Ok, då testar jag en brun [emoji3]
 6. DomiSeven

  Putsa rostfritt

  Jag hade bandage förbi kollektion förrut men nu slutade jag tidigare och det är rätt fult under. Vad kan man använda för att putsa. Jag har provat med autosol och trasa men det biter inte ett dugg. Jag har för mig att smederna som svetsar rostfritt har nån trissa som ut lite som svart spettekaka [emoji16] Kan det vara nåt?
 7. DomiSeven

  Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Tack alla grymma som var med och styrde upp dessa två dagar!
 8. DomiSeven

  Domiseven - Westfield Seiw Zetec 2.0

  Ja, samma dimension hela vägen runt. 8mm invändigt tror jag, 15mm utvändigt i alla fall.
 9. DomiSeven

  Domiseven - Westfield Seiw Zetec 2.0

  Jag hade läckage efter soppapumpen och trodde först att det vad dåligt åtdraget (det sitter en adapter ingängad i pumpen på ut-sidan). Men när jag hade dragit åt och återfyllt tanken så läckte det ännu mer, då hittade jag en spricka i godset där adaptern sitter. Så det blev en tur med hojen till Biltema för att köpa lite grejer. Pump 52203 Förfilter 52300 Filter efter pumpen 523008 Det var ju samma grejer som jag hade innan så det var inga problem att få ihop det men när jag startade motorn såg jag att det blir en massa bubblor i förfiltret, det har ju varit så förut också och det har ju funkat men jag tänkte att det kanske inte är så bra? Vad säger ni, ska man hitta på nån annan lösning? Det är ju ganska praktiskt med det lilla plastfiltret som man ser igenom och lätt kan se att det finns soppa et.c.
 10. DomiSeven

  Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Hallå på er, jag fick en fråga av min far som kommer vara med och köra min bil på söndag. "Lägsta krav på säkerhetsutrustning är E-märkt MC/Bilsportshjälm och heltäckande kläder i svårantändligt material, t.ex. bomull." Är jeans tillräckligt svårantändligt? Jag själv har inte riktigt funderat på det då jag har overall men visst brukar det vara folk som kör i jeans? Ett annat alternativ var bomullströja och arbetsbyxor, byxorna är flamskyddade så det lär ju vara lugnt men lite knöligare med fickor och knäskydd.
 11. 1.---- Alex Bergsland 2.---- Alex Bergsland 3.---- 4.---- 5.---- 6.---- 7.---- ..... 16.----
 12. DomiSeven

  BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Jag körde med locost-lösning förrut men fick problem vid snabba växlingar, jag vet inte men det kändes som att det gick att växla snabbare än växellådan hann med :P Jag var med i ett raktframrejs och när jag skulle växla från tvåan till trean fastnade liksom spaken så att säga nånstans mellan ettan och trean, alltså själva spaken i själva växelrörelsen. Jag fick rulla in till vägkanten och rycka ett par riktigt ordentliga tag med bägge händerna för att det skulle släppa. Efter det köpte jag en spak till och lät den vara orginal i utväxlingen men att spaken blev något kortare. Efter det har även jag köpt Burtons kit men det ligger oanvänt. Men nog känns det lite långsamt när man växlar. Vad tycker ni andra om denna quick-shift-lösning?
 13. DomiSeven

  BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Det låter som att det har mer med quickshift-lösningen att göra tycker jag. Jag vet inte vad det för nåt du har men locost-varianten är ju att flytta leden har jag för mig. Är du säker på att det är rätt längd på delen som går ner och drar i "växeltjofräsen"? Alltså att den kommer åt och kan göra det den ska. Det här var ju lite svårt att förklara när man inte kan namnen på prylarna. Trist med bandaget.
×