Jump to content

nickezix

Forumdeltagare
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nickezix

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Nicke Zix
 • Ort
  Hallstahammar
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej på er alla! Jag ringde till en på Carspect för att jag också hade tänkt att registrerings besiktiga med T12bf koden. Han sa att allt var tvunget att se ut precis som när den byggdes, inga uppdateringar överhuvudtaget eftersom han menade att allt på bilen ska vara som om man skulle kunna bygga ihop den med 50år gamla delar????? Alla har ju några delar som inte var gjorda för 50år sedan? Jag har inte sett en ända som inte har en Volvo motor eller insprutning eller nån annan del som absolut inte är 50år gamla?! Hur fungerar det?
 2. Hej! Har du filtret kvar så är jag intresserad! mvh Niclas
 3. Ja, jag håller med dig Bengt! Visst blir det lite varmare i det trånga motorrummet men mitt formel 3 grenrör från början av 90-talet ville absolut inte ha bandage. Materialet i grenröret var nog redan utmattat vid det här laget och det blev bara fler sprickor ut av bandaget. Nej, bort med bandaget och lagade sprickorna, så nu håller det förhoppningsvis ett tag till. Stor kylare med Evans i, elektronisk vattenpump, stor fläkt som kyler både kylaren och motorrummet, det är melodin!
 4. nickezix

  Esther 001

  Esther 001 väntar på nya kolfiber skärmar från kitcardirect.
 5. Photon headlight heter den visst! Var in en sväng i garaget och tänkte fixa till kablarna lite snyggare. Lite lödning och krympslang ska göra susen!
 6. Framlamporna är inhandlade från eBay och som man ser är två halvljus och två helljus. Hållarna är frästa i aluminium och passar i original infästningen. Jag la till ett litet ledljus som positionsljus. Lamporna är e-märkta! Original så sitter dom ihop monterade på ett annat fäste. mvh Niclas
 7. Jag vet inte om det tillverkas några fler ramar men jag är stolt ägare till första reggade ramen, alltså Esther 001!
 8. Min rocket låda har gett upp när jag burnade på Power meet i Västerås och jag vill gärna ha tag på nån ny låda. Gärna dogbox och/eller sekventiell. Eller bara en ford låda som passar så jag kan ut å åka!! /Niclas
 9. Ja i slutet av 80 och början av 90 härjade man visst på olika banor och med olika motorer. Har visst varit gul samt röd ett tag också! :)
 10. nickezix

  Esther 001

  Ja! Jag måste verkligen hitta på ett stadigt sätt att göra fästet rejälare men ändå snyggt och utan en hel hög med mer järnskrot till som tynger :prop:/> Slaglödat eller svetsat vetefan men jag tippar på svetsat!?!?
 11. nickezix

  Esther 001

  Ja! Om double shear betyder infästning på båda sidor om uniballen så saknas det verkligen!!
 12. nickezix

  Esther 001

  Ja 2mm 25x25 fyrkant. Helt klart är att det måste ha börjat glappa och till slut brutits av. Har ingen tydlig bild fotad just nu men här kommer nåt iallafall.
 13. För att jag avgudar den så mycket My precious :notworthy:
 14. Ja det har jag tänkt både en och två gånger men just nu är det meka som gäller efter att framvagnen rasat :banghead:
 15. Esther001 Första bilen från Ugglerum med chassinummer 001. Race historia och en massa olika ägares specifika prägel. Framvagn/bromsar Triumph spritfrie med Wilwood bromsar runt om Bromsvåg/hydraulisk Race styr rack Drivning: Ford Rocket låda med qiuck shift och Quiafe dogbox innanmäte. Bakaxel Ford escort med Quiafe LSD Motor: 2l VW/Audi supertouring block 8v helt ombyggd topp med rätade insug, största möjliga ventiler, allt från Trendab Och en riktigt vass kam Dubbla weber 45 Formel 3 grenrör Feritta avgas DTA tändbox Racing kylare från Radtec Olje kylare och bafflat tråg Tuning: Aeroscreen i blå kolfiber Samt snart diffuser för att få ner bilen på marken!!!! En helt sjuk bil som är byggd för race!!! Ca 550kg och 215hk ger en satans rolig bil
×
×
 • Create New...