Jump to content

nickezix

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nickezix last won the day on December 4 2021

nickezix had the most liked content!

Reputation

10 Good

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Nicke Zix
 • Ort
  Hallstahammar
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nickezix

  Esther 001

  Test av brodyrmaskinen hos brorsan! Klart man vill ha en t-shirt med Esther loggan!
 2. Hej! Jag har ett lager kvar av den här sorten om du är intresserad men vet inte vilken dimension du behöver!? https://www.mekster.se/topran-kondrev-552339.html /Niclas
 3. nickezix

  Esther 001

  Sakta framåt! Har installerat en brantz br4 elektronisk hastighets givare på original wire utgången så att launch kontrollen fungerar, å sen en blå äkta kolfiber knopp. Nu vill man provåka men det är -7 ute, så det är bara att glömma🥶
 4. nickezix

  Esther 001

  Då var växellådan i, men lite små pyssel innan man kan provköra. Förlängde spakstället 150mm, annars hade det bara gått att växla upp, men det är väl inge dåligt med det😜 Tajt är det! Men det är ju ganska vanligt i en ”sjua”.
 5. nickezix

  Esther 001

  Japp, dogbox med sekventiellt lock. Locket är uppbyggt med skivor för växlingarna. Dogbox har jag redan på min förra låda dock med H-mönster och stålspak. Tänkte kanske sälja min ”gamla” låda sen när jag fått ut den ur bilen. Skickat från min iPhone med Tapatalk
 6. nickezix

  Esther 001

  Jag tror att det var några stycken olika tillverkare ifrån både Sverige och Finland när det begav sig. Men dom enda som jag känner till var Sellholm. Alla verkar ha slutat tillverka locken och kostnaden för att starta upp en sån produkt igen var likvärdig med kostnaden för en sekventiell växellåda menade Sellholm. Ska bara ha tag på en växel indikator för lådan också, annars får man väl bygga ihop nåt[emoji12] Skickat från min iPhone med Tapatalk
 7. nickezix

  Esther 001

  Då har jag äntligen fått tag på just den växellådan jag egentligen alltid velat ha i min bil, en m45 seklåda, å nu ska den i! Tack Benny Steen för en smidig frakt hem till mitt garage! Lätta att hitta, Nej! Billiga, Nej! Men porrigt, JA!
 8. Jag beställde ifrån Fast road cars i England. Jag kollade med Sellholm, Misab, Trendab och KG, men bara på hemsidan, å där verkar det inte finnas iallafall. Tänkte att man skulle slippa att köpa ifrån England men tji fick jag. Verkar inte vara så många som använder Weber45 och elektronisk tändning där ut😝 Är inte det, det senaste😆 Ja, iallafall är det ju hardcore rått med Weber45!!! Nu är den beställd iallafall. Tack Bengt för tipset!
 9. Weber Dcoe 45 TPS sökes. eller vart man kan köpa en sådan i Sverige. Tack på förhand
 10. nickezix

  Esther 001

  Här kommer äntligen bilderna som jag lovade för evigheter sedan😬 Däcken är 205/60 R13. Skarven som syns på framsidan av skärmen är skyddsplast.
 11. nickezix

  Esther 001

  Jag köpte dom som ska passa Caterham. Ska förbi garaget nån dag i veckan så då tar jag några nya bilder.😀
 12. nickezix

  Esther 001

  Bakskärmarna från kitcardirect är tunna och väldigt lätta! Såhär ser dom ut på med nya ledlampor!
 13. Hej på er alla! Jag ringde till en på Carspect för att jag också hade tänkt att registrerings besiktiga med T12bf koden. Han sa att allt var tvunget att se ut precis som när den byggdes, inga uppdateringar överhuvudtaget eftersom han menade att allt på bilen ska vara som om man skulle kunna bygga ihop den med 50år gamla delar????? Alla har ju några delar som inte var gjorda för 50år sedan? Jag har inte sett en ända som inte har en Volvo motor eller insprutning eller nån annan del som absolut inte är 50år gamla?! Hur fungerar det?
 14. Hej! Har du filtret kvar så är jag intresserad! mvh Niclas
 15. Ja, jag håller med dig Bengt! Visst blir det lite varmare i det trånga motorrummet men mitt formel 3 grenrör från början av 90-talet ville absolut inte ha bandage. Materialet i grenröret var nog redan utmattat vid det här laget och det blev bara fler sprickor ut av bandaget. Nej, bort med bandaget och lagade sprickorna, så nu håller det förhoppningsvis ett tag till. Stor kylare med Evans i, elektronisk vattenpump, stor fläkt som kyler både kylaren och motorrummet, det är melodin!
×
×
 • Create New...