Jump to content

nickezix

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Nicke Zix
 • Ort
  Hallstahammar
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag beställde ifrån Fast road cars i England. Jag kollade med Sellholm, Misab, Trendab och KG, men bara på hemsidan, å där verkar det inte finnas iallafall. Tänkte att man skulle slippa att köpa ifrån England men tji fick jag. Verkar inte vara så många som använder Weber45 och elektronisk tändning där ut😝 Är inte det, det senaste😆 Ja, iallafall är det ju hardcore rått med Weber45!!! Nu är den beställd iallafall. Tack Bengt för tipset!
 2. Weber Dcoe 45 TPS sökes. eller vart man kan köpa en sådan i Sverige. Tack på förhand
 3. nickezix

  Esther 001

  Här kommer äntligen bilderna som jag lovade för evigheter sedan😬 Däcken är 205/60 R13. Skarven som syns på framsidan av skärmen är skyddsplast.
 4. nickezix

  Esther 001

  Jag köpte dom som ska passa Caterham. Ska förbi garaget nån dag i veckan så då tar jag några nya bilder.😀
 5. nickezix

  Esther 001

  Bakskärmarna från kitcardirect är tunna och väldigt lätta! Såhär ser dom ut på med nya ledlampor!
 6. Hej på er alla! Jag ringde till en på Carspect för att jag också hade tänkt att registrerings besiktiga med T12bf koden. Han sa att allt var tvunget att se ut precis som när den byggdes, inga uppdateringar överhuvudtaget eftersom han menade att allt på bilen ska vara som om man skulle kunna bygga ihop den med 50år gamla delar????? Alla har ju några delar som inte var gjorda för 50år sedan? Jag har inte sett en ända som inte har en Volvo motor eller insprutning eller nån annan del som absolut inte är 50år gamla?! Hur fungerar det?
 7. Hej! Har du filtret kvar så är jag intresserad! mvh Niclas
 8. Ja, jag håller med dig Bengt! Visst blir det lite varmare i det trånga motorrummet men mitt formel 3 grenrör från början av 90-talet ville absolut inte ha bandage. Materialet i grenröret var nog redan utmattat vid det här laget och det blev bara fler sprickor ut av bandaget. Nej, bort med bandaget och lagade sprickorna, så nu håller det förhoppningsvis ett tag till. Stor kylare med Evans i, elektronisk vattenpump, stor fläkt som kyler både kylaren och motorrummet, det är melodin!
 9. nickezix

  Esther 001

  Esther 001 väntar på nya kolfiber skärmar från kitcardirect.
 10. Photon headlight heter den visst! Var in en sväng i garaget och tänkte fixa till kablarna lite snyggare. Lite lödning och krympslang ska göra susen!
 11. Framlamporna är inhandlade från eBay och som man ser är två halvljus och två helljus. Hållarna är frästa i aluminium och passar i original infästningen. Jag la till ett litet ledljus som positionsljus. Lamporna är e-märkta! Original så sitter dom ihop monterade på ett annat fäste. mvh Niclas
 12. Jag vet inte om det tillverkas några fler ramar men jag är stolt ägare till första reggade ramen, alltså Esther 001!
 13. Min rocket låda har gett upp när jag burnade på Power meet i Västerås och jag vill gärna ha tag på nån ny låda. Gärna dogbox och/eller sekventiell. Eller bara en ford låda som passar så jag kan ut å åka!! /Niclas
 14. Ja i slutet av 80 och början av 90 härjade man visst på olika banor och med olika motorer. Har visst varit gul samt röd ett tag också! :)
 15. nickezix

  Esther 001

  Ja! Jag måste verkligen hitta på ett stadigt sätt att göra fästet rejälare men ändå snyggt och utan en hel hög med mer järnskrot till som tynger :prop:/> Slaglödat eller svetsat vetefan men jag tippar på svetsat!?!?
×
×
 • Create New...