Jump to content

Patrik Rydh

Forumdeltagare
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Patrik Rydh

 1. Jag har smala skärmar liggande. Kan mäta om det är intressant. Har även Caterham orginal långa "flared arches". Kan kanske passa en oldschool sjua?
 2. Finns fortfarande kvar. Priset går att diskutera. Tar plats i garaget.
 3. Säljer ett par långa framskärmar / flared arches. Kostar ca 1800kr/st plus frakt hos Caterham. Gröna men behöver lackeras om för bästa finish. pris 2000kr. Kan skickas mot förskottsbetalning. Finns i Ljungby patrik.rydh(snabela)meca.se 0704-249945
 4. Hur breda är csr-skärmarna? Behöver för 185mm däck.
 5. Nåt nytt? Är sugen på en vindavvisare till min Caterham. Kan kanske köpa formen av dig annars?
 6. Jag är köpare på en sådan, om det är den som ser ut som orginalet.
 7. Min Caterham S3 med Rover K-motor väger ca 520kg i gatgodkänt skick med helbur så jag tror inte det är orimliga siffor Caterham uppger. Jämfört med min gamla locost så är Ramen betydligt klenare och skärmar och kaross lättare. K-serien är lite lättare än Duratecen men de tjänar väl in nåt kilo nån annanstans, på min sitter det tex fortfarande torkarmotor och länkage till den kvar.
 8. MECA på Stenåldersgatan har, finns det inte på lager så beställer dom hem till dig...
 9. Vet bara att han köpte den som ett halvfärdigt insomnat bygge. Han har monterat motor och drivlina, fixat och lackat kaross och gjort all inredning mm. Tror han köpte färdig ruta och rutram från england om jag inte minns fel. Han heter Kent Beide, ring honom och hör, han tycker säkert det är skoj med nån som är intresserad av hans bil.
 10. Jag har en kompis som har byggt färdigt ett ett Hult healey objekt som han köpte för några år sedan. Hans är grön och har en volvo B230 turbomotor. Riktigt trevlig bil som både går att glida med och gasa på lite om man vill det. Han bor här i Ljungby så det är inte så långt om du vill komma i kontakt med honom.
 11. Hade gärna kommit och kört med er om jag inte jobbat :mad:
 12. Sålda till en trevlig locostbyggare!
 13. Upp igen! Ligger i ett hörn och tar upp plats i garaget...
 14. Su hade ju varit fint.. :lol: För enkelhetens skull och för att förenkla en ev framtida överladdning blir det ett sånt här: Komotec bygger Duratec till Elise på 232hk med det insuget så det räcker nog till för mig :D
 15. Har fått lite andra planer för min motor så jag säljer mitt insug med spjällhus. Det är Suzuki Hayabusa spjällhus som är isärflyttade, nya laserskurna bleck finns mellan dem för "spjällaxeln". Sitter svarvade pluggar i för spridarhålen (inte limmade än) eftersom spridarna sitter i toppen på Duratecen. Distanser finns också mellan spjällen för att få rätt avstånd mellan dem. Orginal Suzuki TPS-givare sitter monterad. Insuget är färdigt men behöver matchportas mot motorn för att bli perfekt. Har även ett nytt lågt pipercrossfilter med oskuren backplate som kan köpas till för 700kr. Har tyvärr inga trattar, har väntat med att köpa/tillverka dem till jag visste exakt hur mycket plats som finns. Jag har byggt dem för att passa på en Lotus Elise men borde vara perfekt för en seven eller en framhjulsdriven bil med Duratec. Pris: 4500kr. Bilder kan mailas eller finns på rejsa.nu http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=65361 // Patrik Rydh patrik.rydh@meca.se 0733-309355
 16. Har en omgång hjul över som suttit på min fd locost med bokram. Det är ford 4x108 bultcirkel. Vet inte bredden på fälgarna men däcken som sitter på är 165 fram och 185bak. Ganska stort ET bak har jag för mig då jag hade en bred taunus axel på bilen i början. http://web.telia.com/~u37214680/kompis.JPG Pris 1200kr patrik.rydh@meca.se 0733-309355
 17. Jag har en kompis som har en väldigt fin gul pre-lit Westfield med en vässad Kentmotor. Han har funderat på att sälja för ungefär den summan du skrev. Hemnummer till Stefan 0372-80962. Hälsa från Patrik.
 18. De glödlamporna är vanliga i traktorer. Om jag inte minns fel har Cargo (Holger-Christenssen) ganska smidiga H4-lampor till vettigt pris. Kan kolla vid tillfälle.
 19. 1. Berne Fransson 2. Håkan Book 3. Micke Lvov 4. Ronny Nordkvist 5. Mats Andersson Westfield 6. Roland Skårner Caterham 7. Patrik Rydh Lotus Elise Ska bli kul att testa en nytt ställe att köra på! :thumbsup:
 20. Ser ut som en Escort/Cortina engelsk klump i ett special hus. Det finns flera olika flänsar mot kardanen på olika karosser och årsmodeller. Jag fick tillverka en adapter till min sjua när jag bytte axel.
 21. Tack för träffen förresten! Det var trevligt som vanligt. Hoppas ni hade kul på eftermiddagen också. Själv spenderade jag densamma vid en dammig grusväg ute i skogen..
 22. Ingen på 3:e plats Håkan? :whistling: :D
×
×
 • Create New...