Jump to content

Lillrejsarn

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Umeå

Profile Fields

  • Namn
    Patrik Norberg
  • Ort
    Umeå

Recent Profile Visitors

1,968 profile views
  1. Lillrejsarn

    Bilsläp

    Hej! Är det någon som har kvar denna ritning. Alltså hur man bygger om en Saab 9000 till en Solstakopia. Mvh Patrik
  2. No VAT and shit är ett mycket bra sätt att få ner priserna. Det var jag som myntade yttrycket och det fungerar kanon ;)
  3. Ja Kent var/är sanslöst duktig på att köra. Håller på att serva upp bilen. Nya leder till bärarmarna samt styrleder kan nog ge 3-4 hundradelar:) + olja,filter och stift. Blir att jag köper stiften från usa kostar ca 6 dollar dvs 36:- här ligger dom på ca 200 per styck. Sjukt stor skillnad!
  4. Hehe 1.34,78 var det jag körde som bäst. Viktigt med sekunderna hehe
  5. Jag, Anton Sanström och Nisse var och körde i Åmsele på det gamla militärflygfältet. Första gången jag körde bilen på riktigt. Måste bara säga tack Anton att du har tjatat på mig att skaffa en 7a! Det var fruktansvärt roligt hade gruvat mig för att växla med vänsterhanden men det gick ok efter några rundor. Körde 15 rundor blev väl inte några världsrekord precis började på 2.01 och körde näst sista på 1.35,78 så det är många rundor kvar innan man kan ta ut allt ur bilen. Lånade ut den till Kent som körde Porsche 944 han körde andra rundan på 1.29.60 så då har man ju nått att stäva mot:) Fredrik Markusson från BMW Cs fotade och bilder finns på http://public.fotki.com/trackerswe/motor/m...krning-i-msele/
  6. Hej! Blir lite fundersam vad jag ska stoppa i för stift när MK:n ska servas. Enligt nätet ska det vara NGK CR9EHIX-9 eller lite billigare NGK CR9EH-9. Stiften som sitter i nu heter CR9EHVX9 eller CR9EHVX-9. Kanske Rune eller någon har koll på detta med stift? Vad är skillnaden på dessa 3 modeller?
  7. Tack för al hjälp Tommy! Vad det gäller tröjstorlek så vill jag ha en LARGE!
×
×
  • Create New...