Jump to content

HX40

Forumdeltagare
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

HX40 last won the day on June 6 2018

HX40 had the most liked content!

Reputation

70 Excellent

About HX40

 • Birthday 10/05/1982

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Skellefteå

Profile Fields

 • Namn
  Tomas Andersson
 • Ort
  Skellefteå
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

1395 profile views
 1. Du borde kika på min som jag har till salu. /Tomas
 2. Vi får väl se om den ens blir såld!
 3. Måste tyvärr sälja bilen när den just är klar 😞 Hänvisar till min blocketsnnons https://www.blocket.se/vi/80421565.htm
 4. Bilen är tyvärr till salu 😞 https://www.blocket.se/vi/80421565.htm
 5. Den ljuddämpare som sitter på nu för besiktningen är en Apple ljuddämpare, jag köpte den från Hansen racing via Mekonomen. Den rostfria ljuddämparen som jag kommer att köra med kommer från Raka Rör.
 6. Det kanske är vad som behövs för att du ska få upp ångan igen 🙂
 7. Upptäckte som sagt att jag har koden: T12BF AMATÖRBYGGT FORDON. FORDONET SKA UTSEENDEMÄSSIGT OCH TEKNISKT EFTERLIKNA FORDON ENLIGT TSFS 2017:54, KAP 8, 1 OCH 2 §§. Det var ingenting vi alls pratade om och varför den är där vet jag inte. När jag ställde på bilen nyss står det dock också Besiktningsperiod/Besiktigas senast 2021-06-30 Så jag vet inte vad som gäller i mitt fall. Men koden T12BF står där trots allt!
 8. Jag har egentligen ingen uppfattning, vi pratade ingenting om det. Koden upptäckte jag när jag kollade i appen mina fordon.
 9. Tack det bästa av allt är att när jag kikar i transportstyrelsens register nu så finns det en kod som är bra 🙂 T12BF 😎
 10. Nu är bilen godkänd reggad och klar. Bara vänta på skyltarna 🙂
 11. Om jag inte minns fel var det från Kitcardirect. Prisvärda men inte bästa finish kanske. Ska kika runt om andra så småningom.
 12. Det är en rätt liten ljuddämpare och en väldigt liten turbo dom spolar väldigt snabbt. Det resulterar att i framförallt svepet på tvåans växel då hinner den börja ge mycket ladd och öka i varv ( och därmed ljud) väldigt mycket på dom 15m ljudet mäts. insåg dock sen att bilen var fullt påställd , ca 245 whp vid bullermätningen. Ska ställa ner till grundtryck och mäta lite själv. Kanske att det gör skillnad med lite tur!
 13. SFRO 2 avklarad, inga bekymmer! Däremot gick det inte lika bra med bullerprovet. Ca 1.5db för högt. Den stora boven var svepet på tvåans växel! Ska fundera lite hur jag ska attackera det problemet! Däremot så var nog ändå vägningen positivt, 617 kg utan förare får nog anses rätt ok för en turbomotor med all kringutrustning det medför! Skulle säkert gå banta till under 600kg med lite vilja!
 14. Nu är bågen klar och monterad, nu är det bannemig inte mycket kvar om allting fungerar som tänkt!
×
×
 • Create New...