Jump to content

bonde_robban

Forumdeltagare
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bonde_robban

  1. varför inte en 850 spis med hjälpram o allt??
  2. bra de borde la inte vara så knivigt då, men hur tjock bör plåten vara och hur stort ska hålet vara??
  3. kanon mycket bra med både ritning ock lite bilder men hur fäster 140 leden i sitt säte det lilla jag har sett av den har jag inte sett någon bultning är den bara pressad eller hur sitter den??
  4. var kan man hitta ritningar på framvagnar är det någon som har bra tips? tänker bygga med 140 spindlar och orginal kuleder men har inte hittat någon orginal framvagn att måtta på är det någon som har bygt en egen infästning för 140 kulleder och har en måttskiss på det?
  5. du måste skojja på mig!! varför i hela h*vete ska dom fi**a me varenda j**la straffskatt?? jag hadde godtagit det om det nu var så att dom lade alla ökade miljöskatter på att ta fram ett vettigt alternativ åt oss men så är ju inte fallet dom försvinner ju bara in i nått stort j**la svart hål kallat ökad välfärd när ska vi hinna käna av den? är det domdär dagarna mellan löning, fordonsskatten bil och mc försäkrings, bensinräkningarna för det e ju iallafall 5-6 dagar där i mellan
  6. är det någon som åker 7:a med hardtopp? skulle det funka eller blir hörsel upplevelsen påtagande? funderar alvarligt på att dra igång mit eget bygge ganska snart men hejdas ganska mycket av att jag vill ha tak och sidorutor att stänga när den svenska sommaren visar sitt vanligaste ansikte mot oss
  7. är det nån som vet spårvidden på 140 framvagn och 240 bakaxel??
  8. är det nån som vet om det går att hänga på volvo 240 skivor på en 140 framvagn? och i sådana fall hur e det med okena behövs det adapter plattor ?? eller är det rent av så att 140 bromsarna räcker till 600-800kilo(finns det lite häftigare grejor som passar direkt)?
  9. e det nån som vet nått om vilka lådor som skulle kunna passa? var kan man få en passande sprängkåpa gjord? och framför alt e det nån som vet vad en sån kåpa kan kosta??
×
×
  • Create New...