Jump to content

kengren

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    1,254
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Posts posted by kengren

  1. Nu har ännu en sommar gått, det fungerar fortfarande bra trots att det inte blir speciellt många mil. Jag har ett problem med att bränsletrycksregulatorn av någon anledning inte vill hålla trycket rätt, med jämna mellanrum så får jag justera ned det till rätt värde och då går bilen perfekt igen. Vad kan det bero på? Har köpt två bränsletrycksregulator från KL-racing... Om jag skall köpa en ny bränsletrycksregulator, vad eller vilken skall jag köpa?

  2. När jag gjorde bullerproven så hade jag stora problem. Började med att ladda ner en app till Iphone. Testade och fick låga värden. Beställde ljudprov men totalt underkännt. Hade media en noise-killer och monterade den, den var totalt värdelös. Fick bygga om avgasröret så att jag fick utblåset rakt bak. Då klarade jag bullerprovet. Kan tilläggas att jag redan från början hade byggt i insuget så att all inluft togs rakt framifrån

    • Like 2
  3. Om man går ner till garaget utan någon egentlig målsättning/arbetsorder kan det finna en chans att man lämnar garaget utan att ha fått något jobb gjort. När jag byggde bilen så hade jag alltid med en lista på vad som skulle göras, det vara att köra igång. Listan kunde planeras framför tv eller på någon annan plats. Jag kände mig mycket nöjd efter att ha arbetat av listan. Så länge man vet vad man skall göra så går det fort.

    • Like 1
  4. Har en BMW touring 2011 som gnekar något alldeles fördjävligt. Det är troligen en bärarmsbussning men problemet är vilken bussning det är. Vill inte chansa och byta bussningar om jag inte är säker på vilken /vilka det är. Har smörjt upp allt med alla tänkbara medel för att få det tyst men inget hjälper. Är det någon som har ett tips på hur jag skall göra?

  5. Har använt tryckluft och trycksatt via tändstiftet, inga problem för när man har trycksatt så har kolven blåst ner. Bara trycka ner ventilfjädern så att knastren lossar, därefter lätt att ta bort den gamla tätningen och montera en ny. Svetsa på ett rör på ett gammalt tändstift som jag montera tryckluftsslangen på 

×
×
  • Create New...