Jump to content

viggen

Forumdeltagare
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About viggen

 • Rank
  vill ha en 7a
 • Birthday 02/09/1980

Contact Methods

 • MSN
  jh_viggen@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Plats
  stockholm söderort
 • Interests
  locost!!!!

Profile Fields

 • Locost-status
  Förbereder locost-bygge
 1. annars finns det ju en fin 1.8 liters turbo spis i nissan 200 sx på 179 hästar orginal som är lätt att skämma upp och då kan du ju ta växellådan från samma bil.
 2. http://bil.feber.se/2006/02/fungerande_mini.html http://video.google.com/videoplay?docid=3522234692952701573 kolla denna filmsnutten :notworthy: :notworthy:
 3. ja den va baserad gå gammla 900 delar men den va 2 sitsig passageraren satt bakom föraren
 4. 4wd kan ju va bra om man har som mål att köra låga tider på strippen. men har man banåka i tankarna är det nog roligare med rwd. ps dax har ju också ett 4wd kitt http://www.daxcars.co.uk/start.htm om man nu inte vill bygga allt själv ds
 5. men ser man på hittade 240 & 260 reparationshandboken. följande utväxlingar finns: 3,31 / 3,54 / 3,73 / 3,91 / 4,1 och 4,3. så du mindes nog helt rätt mathias78. vilka utväxlingar som finns på vilka bilar framgår inte. men nu vet du ivarje fall vilka som finns. boken jag har trycktes 1980. lycka till med byggandet / jonas (viggen) hörnqvist
 6. :racesmile: :racesmile: :racesmile: GRATTIS!!!
 7. där ser man men på www.oreware.com fins ett program som klarar samma sak. wall photo maker heter deras
 8. hmmm i pc för alla nr 8 tipsar dom om ett program som fixar posters. undrar om det är det du använt. fast jag tänker inte heller avslöja nått. får se om det är det programet jag tror när jonte berättar. hint www.or?????.com
 9. coffe en halv millimeter ska inte va några problem att svätsa igen. jag har lyckats få ihopp glipor på ca 5 millimeter utan problem (dock på ett avgassystem så hållfastheten va ju inte så viktig bara att det blev tätt)
 10. hmm du har möjligtvis inte funderat på att ta en geografi lektion? kivik ligger vid skånes östkust helsingborg på västkusten så det är nog mins 20 mil imellan. men det finns en massa små, fina, krokiga vägar att köra på från kivik till knutstorp.
 11. ett litet tips på bra vattenhål i södra sverige är kafe anorlunda på vägen ner mot stens huvud ett par kilometer från kivik. där betalar man ett fast pris så får man äta så mycke kakor bullar mm som man bara orkar. sen fins det ju en massa roliga krokiga vägar i närheten.
 12. vad jag vet meddelar du bara mk om att det ska vara vänster styrt och då sätter dom fästen för styrstång, broms mm på vänster sida så du behöver inte bygga om nått. kan ju hända att du får ändra lite på styrstången för att få plats med avgassystem mm eller om du bygger med motorcykelmotor då dessa sitter rätt långt till vänster i bilen. lusläs mks hemsida ska stå om vänsterstyrt där någonstans.
 13. grattis grattis jonte :toot: :toot: :toot:
×
×
 • Create New...