Jump to content

Magoo

Forumdeltagare
 • Content Count

  711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Magoo last won the day on November 4 2019

Magoo had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Magoo

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 11/17/1974

Contact Methods

 • MSN
  markus_hasselgren@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Dalsjöfors

Profile Fields

 • Namn
  Markus Hasselgren
 • Ort
  Dalsjöfors
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

15392 profile views
 1. Nu har man fått tid att rota lite i ena förrådet och då hittat en del som blivit gömt/glömt sedan flytten. skulle vilja säga att det blivit enbart hårda paket som tomten kommit med lite då och då. Nu ska man bara få loss lite tid (läs nätter) att få på delarna på bilen. dessa delarna borde kunna skava av några kg från bilens totalvikt när man bytt ut originalen mot dessa.
 2. Kan vara denna bilen Klipper in en länk till en "byggtråd" på rejsa
 3. Jag kan inte säga något om just dina fjäderhuvlås. Jag köpte en omgång från dalhems som ser snarlik ut med de som är på bild ovan. först så rostade de fastän det skulle vara i rostfritt sedan så höll jag på att bli av med huvudet då fjädergrunkan gick sönder under färd på ena sidan så huven lättade och flög iväg. Efter det så gick jag ifrån den varianten.
 4. Det är Tracsport som sålt den till mig (står även Tracksport på huset). Jag har mer grejor som skall minska vikten ytterligare på bilen. Måste vara lista ut var jag har ställt undan de paketen 🙄.
 5. Då kom det senaste förvärvet hem. man blir dock lite förundrad över hur buden läser instruktionerna. Enligt instruktionen skulle paket läggas i nedgången till källaren så det inte skulle vara allt för synligt. men när man kommer hem står paketet på parkeringen 😣😖. Tur är väl att man bor lite avsides så det inte är för mycket trafik. När man får lite tid över så kan man banta bort ca 5kg från bilen. och med detta så väger bilen under 600 kg.
 6. Verkar vara ett mycket trevligt bygge detta. Finns det någon Mildse7en. 1.0 byggtråd nånstans. Sökte lite i forumet men gick bet...
 7. Jag passade på att ta en tur med sjuan igår då jag ändå var tvungen att få ut bilen ur garaget för att komma åt vinterdäcken (till mina andra bilar) +4 grader och R-räck tillsammans med aggressiva ramper på diffbromsen borgade för en pulshöjande åktur!!
 8. Jag har enbart erfarenhet från Dash2:an. Och den jag köpte hade gott om buggar. Fick skicka både displayen och kabelhörvan i retur till GB för att få funktion i det som skulle fungera rätt ut "lådan".Nu funkar den men man har behövt göra en del anpassningar vad gäller signaler.
 9. Jag har även tagit en tur till en kontrollplats och konstaterat att mitt ekipage är lite knubbigt (inte mig inräknad för då är det betydligt värre) Med ca halv tank vägde bilen in på 600 kg enligt vågen.
 10. Reggningen är inte gjord ännu. Den sker först nästa vecka. Jag har enbart bokat en regbesiktning för T12BF. Vanlig besiktning gjordes för några veckor sedan
 11. Trevligt! Vart har du bromsat bilen någonstans?
 12. Jag fick precis samma problem med min nippon generator och race technology DASH 2. Det var lite slumpen som avgjorde om den ville ladda riktigt eller inte. Jag kopplade in en hederlig glödlampa och efter det laddade generatorn som den skulle.
 13. Då var registreringsbesiktning för T12BF bokad. Ska bli intressant.
 14. Efter en del kvälls och nattmanglande i kryptan som som kallas för garage fick jag i dag vid 9 tiden besiktigat bilen för första gången sedan registreringsbesiktningen 2012. ca 18 mil hade den gått sedan registreringsbesiktningen ... När jag bokade tiden visade prognoserna på bra väder. Men det höll sig inte så på kvällen innan fick jag knöka ner en presenning i bilen. Inget hjälpte det då när jag körde med bilen från jobbet till besiktningen så öppnade himmelen sig och jag blev fullständig genomdränkt. Men det var det värt för i slutändan fick jag ett "blankt" besiktningsprotokoll. Besiktigade hos Opus i Borås ute på den "nyare" delen av Viared. nästa grej är att fixa T12BF. Mycket nöjd med besiktningsmannen jag fick för jag fick möjlighet att fixa lite med bilen väl inne i hallen utan att han knorrade eller gav mig "poäng" då jag hade missat att dra åt en bult!
 15. Nu står det inte direkt vad målet är och som eftersträvas. Men lite elakt kan man säga att en roots är en varmluftspump. Skall det köras med moderata laddtryck så funkar den men skall det laddas på ordentligt då kanske kolla upp utbudet mer noggrant.
×
×
 • Create New...