Jump to content

Magoo

Forumdeltagare
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Magoo

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 11/17/1974

Contact Methods

 • MSN
  markus_hasselgren@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  borås

Profile Fields

 • Namn
  Markus Hasselgren
 • Ort
  Borås
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

13805 profile views
 1. Magoo

  Vedde 7 Byggtråd - Duratec

  Det ser ut som o svepet även är gavel på lådan, stämmer det? dvs svepet går inte att ta loss från lådan utan att lager för axlar å sånt rubbas?
 2. Magoo

  Vedde 7 Byggtråd - Duratec

  Nice! Vart det ett bra pris på lådan även efter att du fått lagt den i ditt garage?!
 3. Magoo

  Intressekoll växellådor

  är det någon som har koll på om det finns drevsatser till denna lådan?
 4. Magoo

  Intressekoll växellådor

  Har du måtten på lådan?! Bredden är viktig att den inte ökar för mycket
 5. Magoo

  Intressekoll växellådor

  vad är mycket bättre pris å vad är det för utväxling på dessa?
 6. Magoo

  Spyder VX

  Kör man med en ny stos i plast så funkar de nog fint men min erfarenhet av plast i kylsystem är att gammal plast suger... 1.8t och vr6 maskiner har jag fått byta massor av kass plast Skickat från min Nexus 6 via Tapatalk
 7. Magoo

  Spyder VX

  plasten åldras och det börjar läcka...
 8. Magoo

  Spyder VX

  Det snickras på för fullt ser jag :thumbsup: Ser att du har kvar vattenstosen i plast på toppen. Ett tips är att byta ut den då dessa är mindre bra. Är du kompis med TIG svetsen löser man det lätt... Är man inte det finns denna att köpa: http://www.uspmotorsports.com/Engine/Cooling/Cast-Aluminum-Coolant-Hose-Flange-1.8T.html
 9. Magoo

  Spyder VX

  precis, mina sådana hållare var från TDI motorer. :banana:
 10. Magoo

  Spyder VX

  Nu vet jag inte vilken oljefilterhållare du beställt (3:e part eller VAG) men då oljefilterhållaren på de gamla längsmonterade som i din passat sitter "snett" jämfört med de som sitter i äldre golfar så finns det en orginal hållare som håller filtret rakt (jag har sånt på min motor) det har art no: 053 115 417A.
 11. Magoo

  Spyder VX

  Då är det ett motronic äldre än me 7.5 Om du signar på gtiklubbens forum så finns det en kille som kallar sig för Snook. Han kan nog hjälpa dig att reda ut vad och hur du ska göra.
 12. Magoo

  Spyder VX

  är det E-gas på bilen eller hederlig gammal vajer till gasspjället?
 13. Magoo

  Spyder VX

  Jag har VCDS själv men har aldrig försökt mig på att koda bort grejer. Vanligtvis vill folk bli av med startspärren. det är inte helt säkert att man kan ta bort en med VCDS utan då får man nog gå på med VAG-Tacho. Nu var du ju inte intresserad av att ta bort den så det var ju ett problem mindre..
 14. Magoo

  Spyder VX

  Den motorn du har där är 058 motorn . Det är en bastard som kom precis innan 06x motorn kom. 058 har den antika designen med oljepump driven av en mellanaxel och utanpåliggande vattenpump (samma som din gamla 16v motor) hade du däremot fått med en 06x motor hade inget passat vad gäller oljetråg och motorfästen. Har du VCDS eller liknande utrustning så att du kan koda bort allt onödigt tjaffs som du inte vill ha med?
 15. Magoo

  Rulla koniska alu rör

  om man vill slippa huvudbry å är stadd vid kassa finns liknande pryttlar att köpa från öster http://www.amwdynoservice.com/page25.php?view=productPage&product=78&category=14 Edit: se nu att det är samma bild på konen då då har du sett priset antar jag :-)
×