Jump to content

Olla

Forumdeltagare
 • Posts

  288
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Olla

 • Birthday 07/11/1973

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Svängsta

Profile Fields

 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

2484 profile views
 • PeÅ

 1. Tjena Håkan, Visst är det väl en brudmagnet Hur är läget med er alla förresten? När ska vi äta korv? :racesmile:
 2. Jo här är det fortfarande vitt på kartorna (outforskat område) MEN så var INTE fallet , det vara bara min söta fru som GLÖMDE att säga att jag fått post , den viktigaste posten i världen :angry: Men å andra sidan frågade jag inte heller :wacko:
 3. Jobbade i Tyskland för ett antlal år sedan och skulle parkera i ett parkeringshus och körde förbi ett antal parkeringsplatser som var extra breda och speciellt uppmärkta. 'Jag frågade så klart var det var och de förklarade att det var "DAMPARKERING" :prop: :515: :wacko:
 4. Ja ner till Blekinge har dom inte hittat post grabbarna iallafall, men vem vet, dom kanske skulle till ume först på denna vändan :lol:
 5. bläddra ner till människa och maskin och se om ni hade satt er denna sitts :notworthy: http://literoligare.se/
 6. GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING :racesmile:
 7. Ha ha ha den äran.... :notworthy:
 8. HÖRRU inget paintshop här va..... :biglaugh2:
 9. WIEN: Tack ALVERBY: 140 spindlar och 240 styrväxel som är kortad 12cm undre kulled från 240 övre kulled från ford transit inre styrstag, höger gängad m22x1.5 ( har jag för mig, det var som sagt länge sen jag köpte dessa komponenter men kan såklart kolla detta nogrannare) THOMAS: jag är förvånad själv att det bara överhuvudtaget går att komma in i garaget ibland, vi är ju 6 pers plus några extra cyklar när det kommer fler på besök :lol: förresten vill du köpa några cyklar ?
 10. Ja kära vänner då är det väl dags igen då..... efter nästan 2 år så tänker jag minsann ta upp mitt byggande igen, egentligen fattar jag inte hur man inte kan hålla på med denna roliga hobby. Men som sagt det finns annat i mitt liv som tar alldeles för mycket tid för att man ska kunna bygga en bil lika snabbt som dom gör på discovery.... för att inte tala om hur mycket pengar det går åt :racesmile: Nu har jag stått å tittat på (läs: ätit korv) i 2 år, på Uråsa med dregel på kinden som ett litet barn i en godisaffär. Men sist så tänkte jag att nu får det vara nog, Kan dom så kan jag. :unsure: ska försöka skicka lite bilder på mitt stökiga garage.....
 11. JA MÅ HAN LEVA ...... Grattis på dig Acke och även "flygande finnen" :toot:
 12. Låter roligt.... Men denna kan ju inte vara jätte "stainless" iom magneten som sitter fast på framramen, om nu inte dom uppfunnit nya magneter som tar rostfritt och aluminium :prop: utan det är nog som ni säger ett rosttrögt material
 13. jag kände iallafall höjdskräcken tillta något när jag såg denna filmen..... http://video.google.com/videoplay?docid=38...lent+and+do+not
 14. Jag ska köpa snart och det jag kom fram till var att fram ska jag ha 13" fram, och bak 12" om mina beräkningar stämmer (vilket det inte gjort hittills) "Ride Height" Fram blev 300 mm och bak 240 mm.. http://www.roadster.se/Katalog2005.pdf Se sidan 35 där är roadster's lista på befintliga dämpare.
×
×
 • Create New...