Jump to content

family guy

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

family guy last won the day on February 12

family guy had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About family guy

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 06/24/1968

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Fjärdhundra
 • Interests
  Har byggt Haynes Roadster enligt boken.

Profile Fields

 • Namn
  Ronny Jannerstad
 • Ort
  Fjärdhundra
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

10673 profile views
 1. Tack Nisse, det ser ut som något som skulle funka utan att skapa stora hål i plånboken. Det kanske rentav skulle funka för mig att bara flytta originalgeneratorn, nu sitter generatorn i den stora gjutjärnsklumpen som även utgjorde övre motorfäste när motorn satt i en Mondeo.
 2. Det såg ju prydligt ut! Generatorn är med största säkerhet mindre, jag har behållit originalgeneratorn av sparsamhetsskäl. Jag får kolla vad Raceline har i hyllorna, tack för tipset!
 3. På grund av diverse strul med min Megasquirtinstallation beslutade jag mig för att konvertera till Dubbla DCOE 45:or i stället. Förhoppningsvis ska det låta lite roligare också. Ett problem jag dock inte förutsåg var att det blev ordentligt tajt mellan generator och insugsrör, det kolliderar inte men avståndet kan mätas med bladmått.. Jag tänkte först låta det vara och ta tag i det till vintern, men vid provstarten fick jag omedelbart ett bränsleläckage då jag glömt att dra banjokopplingen i bilden. Jag fick omedelbart kalla fötter, det är nog bara att bita i det sura äpplet och åtgärda problemet. Som jag ser det finns det två alternativ: 1. Byta till en mindre generator så att jag för plats med en sköld över, alltså för att förhindra eventuell utläckande bensin att hamna i generatorn. 2. Flytta generatorn till andra sidan. Betydligt meckigare verkar det som. Alla förslag mottages tacksamt, jag är framför allt nyfiken på hur andra som kör Zetec med förgasare gjort.
 4. Kan jag väl. Jag har använt den 3 gånger hittills, det har inte varit så mycket att tvätta. Funkar riktigt bra tycker jag. Började med att prova Verktygsbodens tvättmedel för ultraljudstvätt men tyckte att det blev ffula fläckar på aluminiumdetaljer. Har använt vanligt handdiskmedel och det funkar tillräckligt bra. Är dock sugen på Strovels Process AL, men har inte fått tag i det hittills. Sen tycker man att 30 lite låter mycket, men så jäkla stort är det inte. Tvätten går i alla fall relativt tyst, man behöver inte lämna garaget.
 5. Jag har använt Car builder solutions givare tillsammans med mätare från Speed Hut, fungerar ypperligt. https://www.carbuildersolutions.com/uk/speedo-sensor-converter-white-plug Liten och smidig, man köper till en adapter för Typ 9-lådan.
 6. Sökes; Sierraspindlar. Är det någon som har ett par till salu? En nyvunnen bekant ska bygga Bugattireplica och behöver ett par. Hör av er till mig i så fall. ... 070-998 55 83 rjannerstad@gmail.com
 7. Nu har jag också beställt en, jag tog en 30-liters bara för att vara värst. Vet inte vad jag tänkte på.. https://www.ebay.com/itm/Digital-Ultrasonic-Cleaners-Cleaning-Supplies-W-Heater-1-3-2-3-6-10-15-22-30L/191699542143?hash=item2ca22ee07f:m:mB8NQhnAUFrg4Ga6oosKOwQ
 8. Måste sälja de gudomligt vackra E-typestolar jag impulsköpte tidigare i somras då de tyvärr är för breda för mitt planerade bygge. De är 53cm breda där det är som värst. Jag gav 5000:- för dem och vill förstås helst ha tillbaka pengarna. De är i mycket gott skick utan revor eller sprickor. De finns i Tullinge och jag skickar dem helst inte. Är transporten ett problem kan vi säkert hitta en lösning. Kom å köp! Ronny 070-998 55 83 rjannerstad@gmail.com
 9. Ett magnifikt djur, en sån skulle jag vilja ha om jag inte var allergisk.
 10. Snälla Kjell, behåll växelspaken precis som den är! Och så vill jag se bild på kakaduan.
 11. Bra jobbat Bengt, nu vet du i alla fall exakt hur mycket du har kvar att göra. Jag drog ut på mitt bygge i sju år, så i jämförelse ligger du bra till.
 12. Här kommer bilder! Ungefärliga mått: L: 90 cm B: 40 cm H: 8 cm Är du sugen kan du höra av dig. 070-998 55 83 rjannerstad@gmail.com //Ronny
 13. Förlåt John, jag glömde det naturligtvis och sen åkte jag på tjänsteresa. Jag provar ikväll när jag kommer hem.
×
×
 • Create New...