Jump to content

Henrik H

Forumdeltagare
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Henrik H last won the day on June 28

Henrik H had the most liked content!

Reputation

19 Good

About Henrik H

 • Birthday 10/12/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.proffsteknik.se http://www.mpa.nu
 • Skype
  proffsteknik

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Henrik Hedström
 • Ort
  Sundsvall
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

3794 profile views
 1. Min kabel kommer från conrad, har 10 trådar. Det är 0,25mm så man får tänka på belastningen av det man ansluter.
 2. Ja, hur sladden kommer fungera får framtiden utvisa, men den fungerar bra i rallybilen. Funktioner är blink h/v, tuta, helljus, samt 2st kopplade till styrboxen för framtida funktioner.
 3. Då blev det lite mekning igen. Har börjat montera lite plast mm.
 4. Vet inte hur det är gjort på denna, men det brukar vara en del funktioner som är byglade. T.ex. gränsläge för koppling, sidostöd samt ev tippsensor.
 5. Har lite funderingar kring denna gånga! Har en befintlig oljetrycksgivare som är 1/8" NPT och har köpt en ny givare med adapter för att köra både oljetryck och temp. Nu till problemet. - Provar jag nya givaren eller adaptern direkt i blocket kan man gänga in den ca 2 varv. Sedan börjar det gå tungt. - Provar jag nya eller gamla givaren i adaptern passar dom, även om den befintliga givaren känns lite mer glapp i gängen - Provar jag givare eller adapter i gängsnitt fungerar det ok. Likaså med gängtapp i blocket. Som det känns verkar gängans koning på adaptern och nya givarna vara mindre än den gamla givaren och blocket. Är det någon som stött på detta?
 6. Efter några veckor med jobb på bortaplan så blev det lite mekning i vårsolen. Har provmonterat grenröret, och det ser bra ut. Dock är röret en kompromiss då jag skulle velat ha ett 4-2-1 rör, men det får bli framöver. Bromsar bak är det fixat med, och toppen på min extramotor är nu tom för planing och renovering.
 7. Japp, Miata (MX5) NB spindlar. Kör ju på genvägen och har köpt bärarmarna från MK. Chassie och fram/bakvagn med geometri fick bara lovord vid SFRO 1.
 8. Ja, det blev dom, mest för att det var rätt pris 😁 Jag jagar inte vikt men lite tunga är dom...
 9. Då var det fixat lite med bromsar, samt en hel del med elsystemet...
 10. Ursäkta dåliga uppdateringar här... SFRO 1 är gjord och montering påbörjad. Lite bromsrör, bränslerör och elsystem påbörjat! Funderar även över vilken höjd man bör ha expansionskärlet på? Original sitter det rätt lågt på sidan av motorn.
 11. Här kommer en liten spec på hur det är tänkt - Chassie med bärarmar MK - Motor MX5 BPZ3 - Växellåda MX5 6-petad - Bakaxel MX5 äldre 1,8 med LSD Bifogar även några bilder hur den ser ut... Bortse från det stökiga garaget...
 12. Jodå, det kommer lite mer bilder. Har packat upp lådan så det blir nog lite gjort i helgerna framöver!
 13. Hej! Då var det dags för ett nytt projekt. Det kom en låda från England för nån vecka sedan, och det har inte hänt mycket därefter. Endast lite fundera, inpassning och koll på delar.
 14. 7,5" diff Scorpio 3,36, bultade drivaxlar Bra skick, ca 7500 mil Pris 500kr eller bud
×
×
 • Create New...