Jump to content

RSr

Forumdeltagare
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RSr

  1. Hoppas den här ritningen är begriplig...  Men skulle jag bygga en ny skulle jag ändra infästningen mot ramen så man slipper det böjda främre röret.

    Bor ju inte så långt bort om du vill komma och mäta.. /Rickard

    1492955219265.jpg

  2. Har fått svar av Ägaren/chauffören: When I first bought the car, it was a older car that had nylon wishbone bushes. On my car they had seized onto the securing bolt which then didn't allow the wishbone any suspension travel, this basically made all the shock of the road go through the wish bone rather than the shocker, Over time this caused the wishbone to fail.

    Ska jag tolka det som att övre bärarmen satt fast och kunde inte röra sig som tänkt!?

  3. On ‎2016‎-‎12‎-‎28 at 11:28, HovstaSX360 sade:

    Tack för redovisningen av planetlådan.  Efter lite scrollande lite fram o tillbaka mellan text o bilder tror jag mig förstå hur den fungerar. Tycker mig se att vissa delar inte ser ut som på ritningen men det skrev du ju också.

    I Gerhards byggtråd "Superbusen" finns en del bilder på NMR-lådans innehåll. Med början 12:e Augusti 2012 lägger han ut lite bilder på innehållet. http://forum.locostsweden.se/index.php?/topic/7642-super-busen/&page=3

     

    Efter att jag läst det Gerhard skrivit om MNR lådan funderar jag starkt på att modifiera min innan jag börjar använda den. En extra låsning är nog en bra investering.

  4.  

    5 timmar sedan, Christer J sade:

    Borde rimligtvis vara samma moment om du inte bytt skruvkvalite. Det är ju skruven man drar fast. 

    Stämmer nog bra det! Jag hade klantat till det så att tryckplattan inte riktigt var i läge, då bottnade fjädrarna innan man dragit åt. Men nu verkar det vara i ordning och draget enligt boken ;)

  5. Hej. Är på väg att återmontera min koppling med lite nya delar bla ett Barnett kitt. Har dock köpt det begagnat och har ingen monteringsanvisning. Kommer du ihåg om det är samma åtdragningsmoment till skruvarna som originalfjädern (8Nm) /Rickard

×
×
  • Create New...