Jump to content

RSr

Forumdeltagare
 • Posts

  226
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About RSr

 • Birthday 03/08/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.locostsweden.se/index.php?showtopic=10609

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Rickard Svedberg
 • Ort
  Skellefteå
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

9209 profile views
 1. Grattis igen! Jo nu väntar jag på att dina skyltar kommer och att regnet försvinner så man får provåka lite!
 2. Hej! Hur går det? blir det någon färg? Finns det möjlighet att få låna bakaxeln med lite tillbehör om du inte hunnit återmontera dem. Skulle vilja låna för att kontrollera lite mått. /Rickard
 3. RSr

  Helbur

  Då slipper du dubbelböjen på främre bågen. Tror det är att föredra reglementsenligt också. Tror det är ett sådant här konförband de använder. http://finess.se/produkt/konforbandsande/
 4. RSr

  Helbur

  Jag skulle bygga bågen mer likt denna om jag skulle bygga en ny... Kolla hur fege har byggt sin bur
 5. RSr

  Helbur

  Hoppas den här ritningen är begriplig... Men skulle jag bygga en ny skulle jag ändra infästningen mot ramen så man slipper det böjda främre röret. Bor ju inte så långt bort om du vill komma och mäta.. /Rickard
 6. Ser riktigt fint Ut! Nu måste det bli ett garagebesök snart, jag behöver inspiration:) Hemma i morgon?
 7. Har fått svar av Ägaren/chauffören: When I first bought the car, it was a older car that had nylon wishbone bushes. On my car they had seized onto the securing bolt which then didn't allow the wishbone any suspension travel, this basically made all the shock of the road go through the wish bone rather than the shocker, Over time this caused the wishbone to fail. Ska jag tolka det som att övre bärarmen satt fast och kunde inte röra sig som tänkt!?
 8. Är rätt säker på att det är en insats i änden. Ska nog kontrollera lite bättre. Har ju snart byggt om allt som följde med så varför skulle man inte bygga nya bärarmar också.. :)
 9. Nä någon sådan tror jag inte det var denna gång.. Jag är rätt säker att hans framvagn ser ut som min.. ? Känns som att antingen gick övre bäraren av eller p-ändan. Möjligen lossnade "svampadapptern" från spindeln..
 10. Såg just den här filmen på Youtube.. https://www.youtube.com/watch?v=bcWXQJQmiUs Inget man vill prova själv precis. Undra vad som lossnade?
 11. Efter att jag läst det Gerhard skrivit om MNR lådan funderar jag starkt på att modifiera min innan jag börjar använda den. En extra låsning är nog en bra investering.
 12. RSr

  MK i konkurs

  Har som väntat på det där...
 13. Trevligt med grejer som verkar passa! Inte som på en MK Har en 255 och en 300mm ratt du kan få testa med.
 14. Stämmer nog bra det! Jag hade klantat till det så att tryckplattan inte riktigt var i läge, då bottnade fjädrarna innan man dragit åt. Men nu verkar det vara i ordning och draget enligt boken ;)
×
×
 • Create New...