Jump to content

dmc12Hank

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by dmc12Hank

 1. Har tagit en liten konstpaus i bygget. Ska svetsa klart lite små grejer innan jag målar ramen. Funderar på dessa hood pins mitt på huven och läderremmar på sidorna. Det borde funka. Nån som har erfarenhet av dessa?
 2. Stort grattis! Lite avis blir man ju [emoji16]
 3. Jag fattade inte att dom till höger är till för att fästa striker pinsen med. Och att dom är justerbara. Om man kollar på CBS varianter så finns dom inte ens med. Men jag är fortfarande intresserad. Jag PM:ar dig.
 4. Jag är intresserad. Är det två eller fyra lås? Vad vill du ha?
 5. Tänkte ha läderremmar på utsidan och huvlås på insidan. Eventuellt bara remmar.
 6. Har tänkt nåt sånt. Tack för input!
 7. Kedjelist sticker ju ut en bit. Blir inte så fint har jag bestämt mig för. Blir nog vanlig kaross-springa. Eller finns det andra lister som skulle passa?
 8. Har satt dit styrningar för flipfronten och testar lite med kedjelist. Har inte bestämt mig om det är bra eller dåligt. Är nog snyggare om karossen är i lite mörkare färg. Det självklara vore ju Brittish racing green. Men har inte bestämt mig än.
 9. Har tänkt att jag ska åka till Sifverts bult och inhandla 10.9 bultarna till hjulupphängningarna men då kanske man ska åka till Backlura istället. [emoji106] tack.
 10. Har punktar upp fästen för kylaren. Lite trångt och vinkeln på kylaren är inte optimalt men det blir nog bra tror jag. Tänker att jag har nån gummibarriär i överkant så luften bara kan gå igenom kylaren.
 11. Hittade inga däck med vit text och tyckte att det kändes lite meckigt att slipa däcksidan och sen limma på en logga. Jag har köpt Dunlop däck som ju var däcken som satt på D-type när det begav sig. Tänker måla Dunlop loggan med däckpenna och hoppas det ser okej ut. Har inte fått dom monterade på fälgarna än. Ska göra det i en snar framtid. Lovar att lägga upp en bild då.
 12. Var i Hässelby? Det är ju nästgårds. Jag bor i Vällingby.
 13. Håller på att fästa kylaren under huven. Är lite trångt här och där. Måste klura på hur jag gör det bäst. Är ju en flipfront så jag måste fästa den och sen se var det tar i när jag stänger. Vill inte punkta fast den 118 gånger.
 14. Fick jättefina gälar idag med posten. Köpte av en kille här på forumet. Kommer bli skitbra.
 15. Fick just ursprungskontrollen godkänd. Hurra eller nåt. Känns som man inte får så mycket för pengarna. [emoji16] nu kan man gå vidare i alla fall.
 16. Tack för snabbt svar. Då kommer den klassiska följdfrågan. Var hittar man såna nitmuttrar? [emoji16]
 17. Jag hänger kvar vid dina fina luckor. Hur fäster du luckorna sen. Nån smart mutterinsats eller plåtskruv?
 18. Jag har inga uniballs utan det blir bussningar och det är dom infästningarnas som jag tänker köra 10.9. [emoji2]
 19. Dom fina falsade hålen där luckorna ska sitta. Har du falsat dom med den blå falsmaskinen. Eller hur har du gjort dom? Det är dom här jag menar på bilden.
×
×
 • Create New...