Jump to content

dmc12Hank

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by dmc12Hank

 1. Jag funderade på det också, oslagbart pris per meter. Men jag beställde på Carbuilder sollutions istället. Men tack alla för fina tips.
 2. Håller på att fixa gångjärn och passa in dörrarna. Dom behöver mycket justering.
 3. Mer svart vinyl. Lite Dart Vader över cupén nu.
 4. Ja det är jättefint. Men jag har fått för mig att jag ska ha svart krymplack. Det kanske blir mitt största misstag.
 5. Glömde att jag trixat med instrumentbrädan också. ska krymplacka den svart tänker jag mig.
 6. Har tagit av karossen igen och plastat på puckeln bakom föraren. Vingen är ditnitad på vissa gamla bilder som jag sett så jag tänker göra likadant tror jag. Vingen är bara ditlagt och dittejpad som det är nu. Det är nog världens enda D-type med vingen på vänster sida. Jag har även satt dit vinyl på passagerarsidan. Det blir svart. Fortsätter imorgon.
 7. Har pysslat med aluminium i cupen och instrumentbrädan idag. Men nu middag och vin. Ha en trevlig helg alla bilbyggare.
 8. Fina fälgar 🙂 En av få bilmodeller där det är så viktigt med ”rätt” fälgar. Det kommer bli kanon det där. Lite avis på ditt Countachbygge. En barndomsdröm verkligen.
 9. Börjar likna en räcerbil! Mycket kvar men den börjar bli rätt cool.
 10. Plastat en kant för bakluckan. Snart ska karossen få komma tillbaka på ramen.
 11. Snyggt! Vad är det för fina skruvar du använder?
 12. Har plastat på insidan. Vill bara ta bort alla plåtar men får ha lite tålamod tills det härdat ordentligt. Man kan i alla fall packa lite grejer i bakluckan. I Lotusen är det inte mycket plats för väskor.
 13. Håller på att plasta lite. Tvekade länge på hur bagageluckan skulle utformas. Gjorde den lite mer praktisk än den är ”original”. Den blir förskjuten till höger då det ska dit en vinge också ha ha. Så sjukt bra. Klart man måste ha en vinge.
 14. Har beställt svart vinyl / skinnimitation som jag ska sätta på sidorna. Nästa steg är att börja med karossen. Den måste på plats innan jag kan fortsätta med inredningen. Jag har kapat bort en bit på längden på karossen så jag behöver plasta ihop den igen.
 15. Blir ganska bra tycker jag. sprayade på flera lager vått i vått. Sen körde jag värmepistol som en lackspruta ungefär och värmde överallt. Sen efter ett tag blev sllt skrynkligt.
 16. Håller på med mittkonsollen. Alla Le Mans racerbilar hade mugghållare eller hur [emoji16] ska testa att köra krymplack på hela. hoppas det blir bra.
 17. Det börjar likna en bil. Eller kanske inte. En bit kvar men pappersbilen har försvunnit (nästan).
 18. Jag har bara hållit i tången och plåten med händerna. Spände fast den med en tving i bordet när jag gjorde lite längre sträcka.
×
×
 • Create New...