Jump to content

dmc12Hank

Forumdeltagare
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dmc12Hank

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 11/11/1967

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Hässelby
 • Interests
  Bygger efter Cris Gibbs bok med Opel 2.0 16v c20xe motor.
  Väntar på skyltar
  Annars så kör jag Peugeot 406, Delorean -81, Dodge Challenger -70 och Land Rover series 2A -64.

Profile Fields

 • Namn
  Henrik Berglund
 • Ort
  Hässelby
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

5858 profile views
 1. Dom spindlarna står i byggboken som ett bra alternativ med liten scrub för övrigt. Skickat från min iPhone med Tapatalk
 2. Nån som har byggt med Mustang II spindlar. Finns billigt på eBay dessutom finns a armar som kanske funkar. Efter att ha byggt färdigt min Locost och kört några år så håller jag på med ett D-type liknande bygge och såg dessa och blev lite sugen. Skickat från min iPhone med Tapatalk
 3. Så kan man göra en ny registreringsbesiktning bara för att få besikningsfriheten? Skickat från min iPhone med Tapatalk
 4. Måste man göra om regbesiktningen för att få besiktningsbefrielse. Eller kan man få det vid en vanlig besiktning. Kan man göra om regbesiktningen det utan att göra några förändringar på bilen i övrigt? Min bil är redan inreggad och klar sen några år tillbaka. Skickat från min iPhone med Tapatalk
 5. Diskbänk är ju skönt Locost! Ska fixa det också, skulle vilja ha svarta sådana så det får väl grunda med etsande primer om det ska sitta kvar. Det blir lite olika uppmärksamhet beroende på vilken bil mm kör. Mest glädje och vinkningar får man nog av seven-bygget ändå. Många barn som pekar och skriker när man åker Delorean i och för sig, vilket är kul. Challengern gillas nog mer av skäggiga män tror jag. :)
 6. Tack! Kul med beröm. Resan till Hälsingland gick som en dröm. Superstabil och allt känns kanon. Däremot var jag inte riktigt beredd på vindstyrkan och vägbruset. Lätt chockad måste jag erkänna. Som att åka motorcykel. Tack och lov så hade jag köpt en skinnhjälm och glasögon sen tidigare. Stannade på en mack och köpte öronproppar. Stort leende på läpparna mest hela tiden i alla fall.
 7. Bytte även oljetrågspackning. Ber till gudarna att det är tätt.
 8. Nu har jag lackat Sidorna och huven, satt dit stripes. Vilket va svårt som fan i början men blev lättare när jag fick in snitsen. Har även lyft ur motorn med allt vad det innebär och bytt packboxar och packningar i lådan. Tog en evighet. Känns som ryggen ska gå av, bilen är ju så låg. Hoppas allt funkar som det ska, tänkte åka 26 mil till Hälsingland idag :) Henke.
 9. Vad vill du ha för ljuddämparen? Jag är intresserad.
 10. Har beställt packningar till oljetråget, via länken som jag fick från Thomas. Tack! Har även beställt ett packningskit till lådan med alla packboxar och packningar. Tror jag testar att silikona bultarna. Extremt tråkigt att lyfta ur motor och låda igen :( Men det är väl bara att bita ihop, tur att jag går på semester nästa vecka.
 11. Vilken gängtätning ska man ha till bultarna mellan sprängkåpa/låda om det nu behövs. Loctite 5400? Nån som vet?
 12. Jag har en typ 9 låda som läcker lite grann. Jag har en adapter (bellhousing) mellan låda och motor. Har för mig att jag läst att man ska ha tätning i gängorna på bultarna mellan bellhousing och lådan. Stämmer det? Kan det läcka där? Min backkontakt gick sönder när jag la i lådan, kan det läcka där också? Tänkte byta alla packboxar och packningar om jag bestämmer mig för att riva ur lådan. Vart köper man ett packnings-kit lämpligast? Tack.
 13. Jag har plåten, verkar vara svårt att få tätt med gummit som jag har. Hur många behöver man av dom i länken? Är det dom som har små distanser inlagda?
 14. Tack! Nu är det "bara" lite färg som ska på och sen fixa oljeläckaget mellan oljetråg och motor.
×
×
 • Create New...