Jump to content

svinto

Forumdeltagare
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by svinto

 1. Ja, det var nog så det blev - att tändningslåset agerar huvudströmbrytare. batteri ---> 30a --> tändningslås --> allt Kanske inte så smart. Jag ska flytta runt lite kablar så jag har batterimatning till allt med reläer. Och sätta en grov sladdsäkring mellan batteriet och säkringshållaren. Tack för tipsen!
 2. Hittade just motsvarande säkring i elschemat till Volvo 240. Den är på 60a!
 3. Jo allt är på egna relän och säkringar senare i kedjan efter tändningslåset, men själva matningen till tändningslåset är alltså också säkrad. Onödigt kanske? Skickat från min iPhone med Tapatalk
 4. Hejsan! Jag har kört min bil några år nu utan större problem. Nyligen monterade jag en liten turbo. Det verkar ha gjort att både bränslepump och fläkt etc får jobba hårdare. Jag har en huvudsäkring på 30a som sitter mellan batteri och tändningslås. Den verkar inte räcka till längre, och brinner upp titt som tätt. Brukar man koppla såhär, eller hur har ni gjort? Skickat från min iPhone med Tapatalk
 5. Skicka din adress i pm så ska jag kolla vad det kostar.
 6. Jag har en gt17 som är riktigt trasig om du vill ha.
 7. Jag har alltid kört med MS i min bil. Började med MS1v2.2 med brytar-tändning, sen EDIS, numera uppgraderat med MS2-processor för att kunna köra ITB-mode. Funkar kanon. Mappat själv. Jag har aldrig haft nått problem som inte varit mitt eget fel. Till nästa EFI-projekt (Porsche 924) ska jag använda Speeduino (http://speeduino.com/wiki/index.php/Speeduino). Det är OpenSource på riktigt! Men som sagt, jag gillar att göra saker själv. Tror dock inte en duktig mappare skulle har nått problem oavsett styrsystem, de flesta använder väl TunerStudio ändå?
 8. Funkar samma verktyg till volvomotorer? Eller finns motsvarande att få tag på till volvo någonstans?
 9. Härligt arrangemang och kul att träffa alla! Tyvärr slutade det lite i förtid för mig...
 10. 1. Brx/Mikael Brax 2. Brx/Mikael Brax 3. Jari/Jari Kinnunen 4. Fege/Fredrik Poussard 5. "Mystery guest"(vem kan det vara??? :)) 6. Pac/Per Adelsson 7. Stinrew/Per Westrin 8.Vedde/Fredrik Engzell 1 plats. 9. Anders Björnson 1 plats. 10. Kilkenny/Björn Emanuelsson 1 plats 11. Svante Sörmark (svinto) 1 plats 12. 13. 14. 15. 16.
 11. Tjena! Såg just att Mantorp har öppet för alla på måndagar, och särskilt 15/8. Direkt efter Kinnekulle! Det är ju nästan (inte alls) på vägen hem för mig, så jag funderar på att åka dit när jag ändå är ute och åker. Någon mer som är intresserad?
 12. Förr gick det att ändra nummer på comportarna i windows, vet inte hur det är nuförtiden...
 13. Om du har edis är väl ms inte kopplat direkt mot spolen? Då är det inga farliga spänningar inblandade.
 14. Jag kör med nån sorts trattar till högtalare. Ska se om jag hittar nån länk... Här var det; http://www.hifikit.se/tillbehor/basreflexrorportar/streamline-basreflexror
 15. 3/6 funkar för mig, inte kamraten.
 16. Jag har en stor ful oval dämpare från apple. Den gör sitt jobb bra.
 17. Lite OT, men vad är det för mått på den bussningen?
 18. Jag har ett par kompisar som också är intresserade.
 19. 1. Jari Kinnunen, 1 på grillningen 2. Fredrik Pousard (fege), 1 på grillningen 3. Ola Aronsson (otech),Ford Focus lunchpasset, 1 på grillningen 4. Per Adelsson(Pac), Mazda Miata NC Lunchpasset(kanske), 1 på grillningen. 5. Micael Johannssen, 1 på grillningen 6. Anders Öhman (r Anders), 1 på grillningen. 7. Svante Sörmark (svinto), 1 på grillning
 20. Själva pickuppen vs botten då, hur stor roll spelar den? Jag kör just nu med bara den avkapade rörbiten typ 5mm från botten.
 21. Volvos oljeskrapa passar väldigt dåligt med b230 oljepump. Jag fick kapa bort massor innan jag fick dit den, och sen fattas öronen att skruva fast den i, så ja sket i det.
×
×
 • Create New...