Jump to content

Maestro7

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  By the sea.

Profile Fields

 • Namn
  Ingemar Meister
 • Ort
  Sigtuna

Recent Profile Visitors

5304 profile views
 1. Jaså det är locost-kryptonit det kallas, det där med fruntimmer!! :D Tackar för lyckönskningar!!! .....och HON är jättesugen på en åktur!...(i bilen också).......så det blir att bygga klart bilen (nån gång)! Ha det gott! :notworthy:
 2. (Frågan är gammal), men jag lät även svarva ur spår för o-ringen. (Om någon undrar om jag försvunnit från jordens yta, så har jag inte det - även om jag "svävar i det blå". Det bara att "den stora kärleken" slagit ner i mitt liv och då räcker inte riktigt tiden till för garaget också!). :notworthy:
 3. E eller Ej - så får det bli! Jag pröjsade en knapp tusenlapp för två stycken i Mjölby (med rabatt och inkl. moms) :notworthy:
 4. Citat: "Men j-klar vilket klipp det är i motorn.........." Det är bara att gratulera! :thumbsup: (Man skulle nästan tro att det var en turbo! :D ) :notworthy:
 5. Tackar, tackar! Diodbaklyktorna är av fabrikat "Jokon" - för lastbilar m.m. Närmaste ÅF hittade jag i Mjölby - Trailerkomponenter tror jag firman hette. :notworthy:
 6. Det är ju inte försent att ändra sej förstås :) Annars påminner kulören på primern lite som McLaren hade på sina tidiga bilar (Can-Am m.m.) DET är en snygg kulör - ingen som möjligen har färgnumret? :notworthy:
 7. Medan andra roat sig på Kinnekulle och annorstädes, har jag strävat vidare i garaget. Bakskärmarna har breddats 5 cm och monterats .Hoppas att de sitter på rätt höjd bara. Fästen till diodbaklyktorna har gjorts. Sedan har hela bakänden fått ett par lager primer. (Det är inte originalfärgen - den syns på fälgen!). Har repat såpass mycket mod så att nu ska jag fortsätta med kopplings- och bromsproblemen. (Börjar inse att årets åksäsong snart är slut - enligt uppgift gör man bullerprov m.m. fram till i början av oktober, och det är snart!) :notworthy:
 8. has not set their status

 9. Det stämmer precis! Annars vet jag inte om jag har något bra svar - har själv mätt och donat en hel del. (Se min byggtråd). Jag har problem fortfarande - min koppling vill inte koppla ur "det där sista". Jag får slå i växeln och sedan kan jag göra en vanlig igångslirning. :notworthy:
 10. Grattis till SFRO2!!! :racesmile: Kör försiktigt på Kinnekulle!! (säger en som hamnat i byggsvacka) :notworthy:
 11. Jaså, Robert Gustavsson har blivit SFRO-inspektör? :o :notworthy:
 12. Du ska till "Hjälmare docka" sa du? Då måste du givetvis hänga på en båttrailer med båt i ditt fordonståg! :rolleyes: (Då blir det komplett!). :notworthy:
 13. Usch - vem vet var hon haft den där? :notworthy:
 14. Samma här! - har inte världens garage jag heller. :notworthy:
 15. Hej och välkommen till Forumet! Med ditt tänk fixar du säkert ett bygge. För min egen del har jag ett inte speciellt stort villagarage + litet förråd, som kan bli lite trångt ibland. Har ett antal plastbackar och kartonger som jag staplar grejor i. Jag är inte på något vis i mek-branschen och har klarat mig med en allmän händighet och vissa baskunskaper, (och att kunna slänga ut frågor på Forumet - inte att förglömma!). Verktygsarsenalen består i stort sett av en kompressor, liten pelarborrmaskin (billig bordsmodell), vanlig borrmaskin, 2 vinkelslipar, skruvstycke samt div. handverktyg förstås. Garagedomkraft och pallbockar är bra att ha- samt en jätteportion envishet och glatt humör! (Dessutom har jag en liten 150 Amp MIG-svets som jag behöver då det ingår en del svetsning i mitt koncept). Med det här kommer man långt och sen är det bra om man har någon lokal mekanisk verkstad som kan hjälpa en med vissa saker. Tycker att du verkat vara på rätt spår - så det är bara att köra igång. Lycka till! :notworthy:
×
×
 • Create New...