Jump to content

Marcus a

Forumdeltagare
 • Posts

  1426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marcus a last won the day on March 20 2017

Marcus a had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

About Marcus a

 • Birthday 10/10/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.helgsten.se
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Uppsala

Profile Fields

 • Namn
  Marcus Axelsson
 • Ort
  Uppsala
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

4527 profile views
 1. Nu har jag hämtat bilen och den såg värre ut än vad jag kom ihåg.. Men det är bara att köra på, funktion för glans :-) Har under dagen iaf fått på en störtbur.. Övrigt som ska fixas är bland annat: Nytt avgassystem. Ny tank. Bygga om huv så den får att öppna nu när bågen sitter där. Nya bränsleledningar Se över övrigt ?
 2. Två stycken Cobrastolar enligt bild säljes men framförallt bytes mot något smalt racingstol med högre nacke och som passa i en standard ram... Inte nya men knappt använda och i bra skick!
 3. Ja det hoppas jag att jag hinner med! Måste bara få hem bilen, men det verkar dom om det kan ta dryga månaden innan den kommer fram... Står på långtidsförvaring och det är många bilar framför :-)
 4. Sådär ungefär 10 år senare... Bilen vart besiktigad och klar! Har använts flitigt. Har nog kört sammanlagt, utan att överdriva 20 mil med bilen :-) Men nu är planen att hämta bilen, fixa laddningen som aldrig riktigt funkade, svetsa på helbur och börja använda bilen. Det är nog en något försenad 30 årskris :-) Återkommer när den är hemma...
 5. hejsan så att du letade effter ritnigar till en mil med mittmotor. Jag undrar mest om du har hitta någon/några bra ritnigar på bilar med mittmotorer?

  MVH

 6. Jo det har jag också förstått, vilka :)?
 7. Hej, Efter ett uppehåll på 4 år (husbygge m.m. har kommit i mellan) så har jag fått för mej att bygga klart bilen innan vintern. Har i stort sett bara registreringsbesiktningen kvar så åkte iväg till bilprovningen 29 oktober för att testa :). Det gick som förväntat. Lite åsikter och lamporna placering men annars så gick det bra, krävs ju dock en ombesiktning men det var så roligt att få köra bilen till och ifrån bilprovningen så det gör jag så gärna. Men till ett av mina problemet. Traktor lysen är inte godkända.. ”Huvudstrålkastare, uppfyller inte föreskrivna krav. Märkning, ljusbild. Uppfyller ej krav enl. VVFS 2003:22 kap41(paragraf)7” Vad jag förstår så har jag samma lampor som många andra här använder sej av? Köpta på grangården i Uppsala för många år sedan Sitter en H4 klotlampa i dom om jag inte missminer mej. Vad ska det vara för märkning på dem? Någon som har möjlighet att fota ett par traktorlampor som har gått igenom besiktningen?
 8. Någons dom vet vart man kan få tag i samma typ av glasfiber men i typ 150g/m2 ist. Dom hade tydligen bara kolfiber "look a like:en" i 300g väv, vilket är för groft för mej. :( :)
 9. Trygghansa verkar ju vara ett bra alternativ... Var det bara att ringa eller? Visst ska jag komma förbi... Har under dagen kommit fram till jag ska åka och besiktiga så fort som möjligt :) Så någon tur blir det innan vinter, har iofs vinterdäck som passar också :)
 10. Hallo... Eftersom jag har varit och gjort mitt bullerprov idag och börjar känna att jag närmar mej en besiktining så har jag börjar spåna på nytt bygge :) Man kan ju försöka börja lite småt :) Har hört att det ska finnas glasfiber som är svart och ser ut som kolfiber. allså ingen matta utan glasfiberväv. Kolfiber är inte att tänka på, det skulle spräcka budgeten innan jag ens har börjat!!! Viktskillnaden är tydligen minimal. Någon som vet vad jag menar? och vart man får tag i det? Marcus
 11. Det är väl säkrast att höra med dom när man ringer och bokar tid. Men det blir nog eventuelt inte förens till våren... Har precis börjat att studera så pengarna räcker inte långt, :) Fast det skulle iofs vara skönt att ha det gjort!
×
×
 • Create New...