Jump to content

MagnusS

Forumdeltagare
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by MagnusS

  1. Har också funderat på detta, har under sommaren haft startsvårigheter med halvvarm motor på denna. Har dock inte kollat över den tekniskt än så kan inte säkert utesluta att det är ngt fel på motorn/förgasaren. Men jag har funderat lite på om den oönskade bränsleförändringen kan spela in. Har försökt tanka 98 för att kunna utesluta E10 men det lyckas inte alltid pga tillgänglighet. Följer tråden med intresse.
  2. Tack för svar! Så Nissan kyler inte sina batterier? Smidigt att det funkar så, det underlättar ju. Trodde i min enfald att alla körde vått system för att temperaturreglera sina batterier, oavsett om de behöver värmas eller kylas. Har en bil jag är sugen på att elkonvertera, stöter på Volvo och Polestar på jobbet och har plockat lite i deras batterier så har viss grundkoll på deras teknik. Om jag kommer längre i mina planer startar jag en tråd här för det finns helt klart kompetens och erfarenhet här. sry för offtopic.
  3. Precis läst byggtråden, fantastiskt hantverk!
  4. Riktigt kul och spännande projekt. Hur ser planen ut för att kontrollera/styra temperaturen i batteri och laddare?
  5. Kul att träffas igår på superstage, när vi snackade o du sa att du hade en bil hemma fattade jag inte att det var en sån här drömbil, vilket jävla projekt. Grymt imponerad av din arbetsinsats, hoppas att jag får chansen att se (och höra) den nån gång.
  6. MagnusS

    Wingnut

    Fasen så coolt bygge. Kul att du delar med dig
  7. Stort tack för att jag fick komma idag, blev en fantastisk dag. Oerhört kul att få svänga med MR2 och trevliga samtal med er alla👍
  8. Får man nån slags bekräftelse på sin anmälan eller är det bara att dyka upp på lördag?
  9. 1. Micke Lvov GT40 2. Berne Fransson Esther/Ford Mustang 3. Lars Andersson 4. Per Lindberg 5. Magnus Strömberg
×
×
  • Create New...