Jump to content

Vestax

Forumdeltagare
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Fields

  • Namn
    Vestax
  • Ort
    Lund
  • Locost-status
    Förbereder locost-bygge
  1. Hur stor ska tanken vara till en normalbil?
  2. Hej! Kan nån förklara för mig vad en torrsump är? Fördelar och nackelar jämfört med våtsump?
  3. Volvos D5:a är ju intressant men är dyr. Mondeos TDI borde ju vara bolt-on på typ 9!? Den borde man väl hitta billigt?
  4. Hej! I sann locost anda borde väl diesel vara populärare? Detta är första gången då bensinmotorer står för mindre än hälften av ny försäljningne. Det låter ju mycket bra! Men varför ser man så lite diesel i locost? Är det för det inte finns några roliga alternativ? Man borde få halva bränslekostnaden även om man inte kör så mycket. Dessutom så tar turbo ljudet över "traktor ljudet" Visst är Pinto ett riktgit locost alternativ men disel borde vara ännu mer locost! Hade varit bra med nått man kan koppla på Typ9 lådan. Jag vet att Peugot 405 eller vilken modell det nu var satt i sierran oxå. Det låter inte som nått kul alternativ. Men det har hänt mycket med dieseln. Tekniskt sett så är ju dieseln överlägsen bensinmotorn. Jag planerar att göra många mil i min seven så visst blir det pengar att spara men famför allt vore det intressant att bygga en sportbil med diesel! Annorlunda men ändå väldigt rätt! Den ska ju vara väldigt lätt och liten precis som de önskemål man har på bensinmotorerna. Effektmässigt behöver man inte ha så mycket, Dieseln har ju ett mycket jämnare effektregister, den drar ju från botten och upp. Har ni några ideér och synpunkter? Tack på förhand!
  5. Vestax

    Ny Dator

    Fungerar frugans gamla häck nu efter du klickat i några rutor? Eller som min far sa, det luktar gott om farmors bak=)
  6. Häftigt! Jag vill heldre ha bilen till att köra till jobbet med på sommrarna och åka på bilsemestern än att köra den på bana med den!
  7. Med erfarenhet av detta kan jag säga att du ska glömma montera kök! Hur mycket det belastar ryggen när man planerar och sen när man väl ger sig på det är en helt anann sak. Man har dessutom lätt för att göra små saker under tiden som inte är så bra för ryggen. För inte fan får jobbet stå still i väntan på att nån ska komma och flytta en enkel sak, nä då gör man det själv! Ett gott råd! Gör inget vid ditt kök! Jag känner ingen detta! Det kan sluta olyckligt med väldigt litet eller inget att vinna. Angånde din bil och om du orkar med det...du vet nog själv vad som är bäst för din rygg. Att vilja en sak är en sak att kunna göra det är en annan sak. Få människor erkänner detta för sig själv utan fortsätter gärna som innan. Min far har samma problem, men jag "delar" då hans intresse och gör de tunga bitarna. Det finns säkert andra sätt! Ta hand om dig!
  8. Fast jag skulle nog föredra att ha fönster och sufflet=) Man får ju med lite packning oxå med betoning på lite=)
  9. Jag måste nog avslöja att jag har planer att dra på bilsemester, alltså vill jag ha en tourer. Men det kanske funkar bra med bokmått?
  10. Detta är utseéndet jag letar efter. Är detta mer bokchassie eller är det breddat? Jag är sugen på McSorleys 7+4 men vill iten att det ska se för brett ut... Westfields chassie, är det ungefär bokchassie eller?
  11. Hur blev det med bakaxeln? Blev det bladfjädrar?
  12. Jag tror inte att han uppskattar att jag ringer och frågar massa saker utan att vara intresserad av att köpa. Jag bara undra om ni visste hur man regga det.
  13. Ser jävligt snyggt ut! Borde inte vara omöjligt att bygga sånna dörrar. Verkar ju finnas resurser här på forumet. Många duktiga!
  14. Men hur kan den få ha så många hk/kg? det får ju inte en super seven ha?
×
×
  • Create New...