Jump to content

sorin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

sorin last won the day on January 15

sorin had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

About sorin

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 12/23/1973

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  malmö

Profile Fields

 • Namn
  Sorin Tudor
 • Ort
  Malmö

Recent Profile Visitors

8678 profile views
 1. Denna kanske fungerar ? https://www.speeding.nu/p/chassi-2559/uniballs-ledlager-lankhuvud/rordelar-chassi/sbf-sfro-godkanda-ror/stalror-rak-980mm-11139.html
 2. sorin

  500 Maxi

  7-8 grader i garaget så man få jobba sig varmt . Makrolon skivan fixat . 4mm hoppas den kommer att dämpa lite ljud från motorn . Har lyft in motorn och bakväxel .Inte många mm mellan luftboxen och makrolon skivan men det klarade sig . Insåg att jag kommer att ha lite problem att montera avgassystemet . Skulle har väntat med att montera brandvägen tills motor och avgassystem hade varit på plats då hade varit mycket enklare att komma åt och spänna fast grenröret .
 3. Har en Revotec 13" fläkt helt ny om du vill gå upp en storlek 🙂 ( du hittar den i köp och sälj )
 4. Tack alla . Det har löst sig . En forummedlem hade några över . Tack Fredrik
 5. Vart kan man köpa M6 försänkt nitmutter i mindre förpackning ? Jag skulle behöva 20 st men de jag har hittat säljs bara i 500 pack 😞 Är det nån som har några st över som vill sälja ? /// Sorin
 6. sorin

  500 Maxi

  Tack @steel. Tålamod vet i fan men envis . Får jag en ide i huvudet ger jag mig fan på att det ska bli så eller nästan 🙂 🙂 . Trotsade kylan i garaget igår och efter tre försök med mallen till mellanvägen blev jag nöjd . Blev lite material över och gjorde en mall och klippte till en matta framför fötterna . Fortsatt hemma med delar till inredningen . Ska bara hitta nån som kan sy nu 🙂 .
 7. @vedde https://www.rallydesign.co.uk/product_info.php?cPath=82_1887_1899&products_id=13925
 8. sorin

  500 Maxi

  God fortsättning alla motornördar 🙂 . Lite updatering på min bygge . Montering fortseter . Styrväxel fixat . Värme paket monterad . Har börjat göra ett mall till mellanvägen mellan coupe och motor rummet . Hade några gamla utbildning skyltar från jobbet perfekta att göra mallar av . Sen blir det ett skiva i makrolon . Har börjat lite med inredningen men lite för kallt i garaget just nu och har tagit lite jobb med hem istället .
 9. http://www.hispeccalipers.co.uk/electroslide.html
 10. Lite födelsedagspresent till mig själv 🙂 🙂 . Julklappar dröjer , verkar som Tomten har tagit en omväg
 11. sorin

  500 Maxi

  Tack för din svar och klargörande @therealpinto . Uppskattas .
 12. sorin

  500 Maxi

  @therealpinto Jag förstår Gustaf . Därför har jag haft tidigt kontakt både med dig och den besiktningsman som är närmast mig när jag börjat med denna projekt just för att minimera problem och därmed har valt det alternativet som var minst problematiskt . Ingen kritik till er även om det låter så . Det jag reagerade på eller som jag har förstått är att granskarna inte godkänner besiktningsmannen bedömning . Varför behöver SFRO ett intyg från Transportstyrelsen som sedan ska godkännas av Transportstyrelsen ?
 13. @steel har du handlat ? 🙂 🙂 annonsen är borta 🙂 🙂
 14. sorin

  500 Maxi

  Fick ett samtal idag från min SFRO besiktningsman som bad mig skicka en kopia på ursprungskontrollen . Blev lite förvånad eftersom jag behövde inte göra det på mina andra två bilar jag har byggt . Anledningen var att granskarna tycker att det är för mycket " Kit Car " och att det kan vara problem med besiktningen . Väldigt konstig tycker jag . Westfielden jag byggde innan kunde jag förstå om de hade kommit med det argumentet men inte med den jag bygger nu som är långt ifrån en " kit ". Besiktingsmanen sa till mig att han förstår att det är inget "kit car" och vet att delarna kommer från olika leverantörer från hela världen och det hade han sagt till granskarna men de ville ha kopia på ursprungskontrollen . Lita inte SFRO på sina gubbar ? Är det bara jag som tycker att det konstig eller ? Har gjort kopior på en massa kvitto och ska skicka in det till Transportstyrelsen nu 😞 😞 Kanske @therealpinto kan förklara lite ?
 15. sorin

  500 Maxi

  Tack . Det blir samma kombination som på din V-Storm @Göran Nilsson fast tvärt om 🙂
×
×
 • Create New...