Jump to content

Jonas

Forumdeltagare
 • Content Count

  1136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Jonas

 1. Har förhoppingsvis löst sig, hittade på Rally Design.
 2. Ingen som har tips på var jag kan hitta? Enda stället jag hittat på är Alunda Motor och Bildelar, men dom har semesterstängt. /Jonas
 3. Den här styrleden känns inte riktigt frisk (~500mil sedan ny).... Escort MK2 tror jag det är. Någon som har tips på var jag köper en ny? IMG_4625.MOV
 4. Koden kom in direkt men det står fortfarande att den ska besiktigas senast 31/7.
 5. Regbesiktade för ett par timmar sedan för T12BF hos Bilprovningen, inga problem (väldigt trevlig besiktningsman som även gav mig rabatt!) Jag har/hade kontrollbesiktning senast 31/7 och det står fortfarande kvar. Både jag och besiktningsmannen hade problem med att tolka om det behövs en sista kontrollbesiktning eller ej... Någon som vet? (Tänkte avvakta några dagar för att se om det ändras.) Jag var först hos Opus och kollade med dem. Han gick ut och tittade på bilen och tyckte inte att den kunde registreras med T12BF.... Däremot tyckte han att det var ok att få det på en Cobra
 6. Jag tolkar de något förvirrande svaren som att Locost Sweden inte är inbjudna att köra tillsammans med Lotus Car Club den 1:a Maj på Knutstorp?
 7. Blir det repris på detta arrangemang i år?
 8. Jag var inte med på Kinnekulle i år men däremot var jag med på Lotusklubbens bandag på Knutstorp i våras. Det arrangemanget tyckte jag var kanon och ser gärna en inbjudan nästa år också!
 9. Inte en aning var din dämpare kommer ifrån, men noterade din imponerande tejpning på Knutstorp 🙂
 10. Trots regn i slutet så blev det en kanondag med Lotusklubben. Mycket bra arrangerat!
 11. Tror tyvärr inte att jag vill riskera någon annans liv än mitt eget :-)
 12. Blir det bara 2 bilar från Locost Sweden!?
 13. Bekräftelse mottagen och pengar inbetalda.
 14. Kommer nog bli trevligt mellan körpassen oxå:
 15. Eller så här om man har brått :-):
 16. Ingen som behöver lite prylar inför Hjulhelgen? :-)
 17. Missat denna frågan, sorry... Backväxeln fungerar bra tycker jag, låter som en stenkross när man backar men det gör inte mig något! Hojmotor på gatan fungerar över förväntan. Trodde jag skulle få kärringastopp i tid och otid men den känns förvånansvärt lik en bilmotor på låga varv! Sen är det ju lite andra varv än bilmotor, men det är ju det som är tjusningen!
 18. Vinterstädning i garaget :-) Passar inte priset, lägg ett bud. Frakt tillkommer. Bensinfilter i aluminium med AN anslutningar, oanvänt med pappersfilter: 350:- http://www.backmarkracing.se/BranslefilterFuelFilter.htm Div AN 10 prylar, 2x koppling 90grader, 2x oljeretur för Garret turbo, 1x svetskoppling alu, 60cm stålomspunnen slang: 300:- Centrumkåpor för Pro Race fälgar, 56mm, nya: 100:- Biketronix växelindikator: 350:- Bromsvätskebehållare av MC typ, kan användas till tex ventilation av diff eller växellåda, 2st nya 1st med ventilationshå
 19. Jonas

  Wingnut

  Ser fint ut! Många vinklar på rören till motorfästet :-)
 20. Till er andra som ultraljudstvättar: Om man inte vill blanda 10L tvättlösning, vad är då lämplig behållare för att ultraljudsvågorna inte ska dämpas, plast, glas, rostfritt...? (Tänkte sätta en mindre behållare med lösningen i vattenbad.)
 21. Jag kör med Luego chassie (med en hel del modifieringar). Har en byggmanual utskriven, ska se om jag har den i filformat också. (Tror dock inte att du har så mycket nytta av den..., den är ingen höjdare)
 22. Stämmer! Jag lade märke till Gulfcitran :-)
 23. Beställde och fått hem en 10L Riktigt roligt att testa rengöring av olika saker, det första som åkte i var grillborsten (det skitigaste jag kunde hitta :-)). Nu håller jag på att rengöra tomhylsor till en kollega som laddar ammunition själv. Vi kan väl försöka samla tips på vilka medel/koncentrationer/temperaturer som fungerar bra till vad!?
×
×
 • Create New...