Jump to content

Gripenland

Forumdeltagare
 • Posts

  473
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Gripenland

 • Birthday 02/09/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kokos-racing.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Plats
  Göteborgs skärgård (Hisingen)
 • Interests
  Sevens och gamla VW. <br>Bygget beräknas vara klart till sommaren 2099.

Profile Fields

 • Namn
  Mattias Gripenland
 • Ort
  Göteborg
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

6120 profile views
 1. Ny prissänkning! 105000kr Bytesförslag som dellikvid: Billig brukshäck Utombordare 100-200 hk Tyvärr inga byten med entusiastbilar.
 2. Samla allt som är i vägen i en stor hög och tänd på. Plats fixad :lol: :lol:
 3. Ja, dessvärre är det så. Husbygget har sugit all ork och alla pengar ur mig :wacko:
 4. Bump! Mer prestanda per krona än så här finns inte :) Köp nu och bygg färdigt i vinter!
 5. Fälgar från en Wiliams F1 bil körd av Ralf Schumasher. Brembo bromsar med titankolvar från en Minardi F1. Centumnbult från Williams. Pushrodfjädring etc,
 6. Jo, nu är det tid för någon annan att ta över. Husbygget och familjen sväljer all tid och pengar jag har. Så det är bara att bita ihop :wacko: Det kommer att dröja flera år innan jag får tid till någon bilhobby, tyvärr.
 7. Projektet ska säljas :racesmile: Jag har ingen tid och en sådan här bil ska inte stå i garaget. De flesta delarna för att färdigställa ingår. Det jag kommer på som saknas är bromsok bak och stolar. För den som tycker att motorn är klen kan även en KKK24 turbo och ett färdiglött megasquirt ingå. Då skulle man kunna närma sig 1kg/hk om man anstränger sig Se byggtråd: http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=6736&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://forum.locostsweden.se/index.php?showtopic=252&hl=dax%20rush&st=0 Hemsida: http://www.kokos-racing.com/html/medlemmar/mattias_dax/mattias_dax_engelsk.html Bilen finns i Göteborg 130000kr. Billigare vid snabb och smidig affär. Tel:0736-735516 gripenland@gmail.com
 8. Tack Jonas för att du håller mig om ryggen. Modellen är meshad och färdig att användas. Tyvärr gick killen som hjälpte mig och blev chef. Så nu har han inte tillgång till mjukvaran på samma sätt och han har definitivt inte tid.... :banghead: För min egen del kom en skock barn och ett husbygge emellan. Men jag kanske ska ta och damma av modellen och se om jag kan hitta någon som kan hjälpa mig. Jag lovar inget men jag ska se om jag inte kan göra ett försök. Dessutom har jag förberett en lathund om hur man gör sjuan mer krocksäker. Det saknas lite skisser och korrekturläsningar. En vacker dag så kommer det också. Jag ska bara, som Alfons Åberg sa. Någon som känner igen sig? :hypocrite:
 9. Tack för era värmande ord :) Iom att jag till stor del håller i hammaren själv är jag tvunge att prioritera huset. Jag inbillar mig att det blir enklare att få tid till bygget med ett garage på tomten. Lätt att smita ner om man har tid över. Nu måste jag sätta mig i bilen och åka iväg för att komma till hobbygaraget.
 10. Totalstopp stämmer :unsure: Bygger hus för tillfället. Har fått ett erbjudande om att sälja projektet. Bra för samvetet men dåligt för egot. Det lutar att åt jag behåller. Vad ska jag annars göra med ett jätteflott garaget när husbygget är klart :lol:
 11. Tack heralue, men jag tror att vi ska köra med Pinton. Jag gissar att det är den överlägset mest använda motorn i bokramen. Sören, om du kunde fixa lite mått och bilder vore jag evigt tacksam :) Skämmes Jonas! Du kan ju inte hålla på och sälja av sånna bra-att-ha grejjor!!! :P
 12. Liten uppdatering. På Hisingenbyggs det just nu en krockmodell av heralues locostritning :) Men jag skulle behöva modeller på motor och vxl.låda innan simuleringarna kan börja. Är det någon som sitter på en modell av Ford Pinto motorn med tillhörande växellåda? Kanske man ska fråga på det engelska forumet? Eller skulle någon kunna ta en bunt foton och komplettera med en bunt mått så kan jag bygga egna modeller?
 13. Jag har fått modeller på ram och hjulupphängning (tack heralue). Så i veckan kan jag börja förbereda simuleringen.
×
×
 • Create New...