Jump to content

STL

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by STL

  1. Kan varmt rekommendera Mälarlack i Västberga. De har lackat åt mig i över 10 år med toppenresultat.
  2. Hej, tyvärr följde motorn med till skroten då bilen stått väldigt länge ute och jag visste inget om skicket på den då jag aldrig kört den.
  3. Har nu skruvat isär bilen som går till skroten om någon dag. Det som finns kvar är: Främre spindlar Främre ok (bör nog gås igenom) Diffklump med insticksaxlar (troligen 3,62:1), Insticksaxlar Trumbromsar bak komplett med bakre nav.
  4. Det finns även bultade drivaxlar till klumpen som kommer från en DOHC. Har nog allt utom bakre lagerhusen som jag behöver själv, om jag inte sparat en extra uppsättning. Bakre oken vill jag minnas var i skapligt skick. Kan plocka ihop allt jag har så får Du komma och kika på delarna och se vad som är intressant.
  5. Ska kolla tändmodulen, kablaget finns kvar. Tror det är trummor bak men har en komplett uppsättning bakre skivbromsar från en -89 eller -90 med ABS. Osäker på utväxling, kan kolla även detta. Har även en diff samt skruvade drivaxlar från den ovan nämnda. Vilken/vilka utväxlingar är intressanta?
  6. Tänkte demontera en Sierra 2,0 OHC (Pinto) från 1988. Den är komplett förutom växellådan och kardan som jag behöver till mitt projekt. Allt annat finns, det är en vit halvkombi och den har stått still i ca 10 år under tak så man får ta sakerna för vad det är. Har ej provstartat motorn. Bilen står i Södra Stockholm och jag säljer den hel, eller i delar. Kom med bud om det är något som är av intresse. Har som mål att få bort den senast 31/10 så hör av er så snart som möjligt.
  7. Vill också tacka för en trevlig träff som gav lite nya idéer till mitt bygge. Hoppas kunna ordna någon form av garageträff hos mig när jag kommit lite längre i byggandet.
  8. 3. Stefan L Fixar fikabröd så jag får en bra plats i korvkön :-) Pm:ar mina uppgifter till Anders då jag är ganska ny på forumet.
  9. Jag har en Saab 9000 CSE 2,3T -95 som skall demonteras eller säljas hel som donator. Enda stora felet är att startkransens kuggar är trötta, så den behöver ett nytt svänghjul och i samma veva vore det inte dumt med en ny koppling då den är sliten efter 25000 mil. Få ägare och välservad. Bilen är besiktigad Oktober ut. Motorn är chippad och uppskattad effekt är 200+ men det är bara en gissning. Den går riktigt bra och allting fungerar förutom ACn som behöver fyllas. Orkar inte göra någon lista på alla delar, men som prisexempel; motor komplett med turbo 3000:- röd tändkassett 400:- växellåda 1500:- kylare 400:- bromsok 300:- st Eller 5000:- för hela bilen Skicka PM med vad Ni är intresserade av så återkommer jag med priser. Bilen/delarna finns i Stockholm
×
×
  • Create New...