Jump to content

Leaderboard

 1. LUPUS

  LUPUS

  Locost Sverige medlemsklubb


  • Points

   3

  • Content Count

   2701


 2. sorin

  sorin

  Locost Sverige medlemsklubb


  • Points

   2

  • Content Count

   562


 3. Christer J

  Christer J

  Locost Sverige medlemsklubb


  • Points

   2

  • Content Count

   2943


 4. swedishGT40

  swedishGT40

  Locost Sverige medlemsklubb


  • Points

   2

  • Content Count

   418Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/13/19 in all areas

 1. 2 points
 2. 1 point
  Lite otroligt att inte pundet rasat mera jag har en awd styr ECU jag väntat tre år på att köpa från USA , för dyr nu
 3. 1 point
  Jag fasnade för escort mk2 https://www.rallydesign.co.uk/product_info.php?cPath=562_580_581&products_id=16456
 4. 1 point
  Går lite trögt med Maxi bygget men det händer lite då och då . Nu när jag känner mig klar med alla uppdateringar på Westfielden för denna säsong ska jag lägga lite mer tid på Maxi . Jag har satt på karossen och monterad dörrarna för att se hur de passar . Passagerar sidan passar dörren perfekt men förar sidan kommer att ge mig huvudvärk . Det blir lite jobb för att få allt som det ska . Jag är nästan klar med kedjesträckaren , en hylsa i rammen som ska svetsas klar .
 5. 1 point
  Grovkap med sticksåg och finskärning med kapskiva för rostfritt(skär finare än aluskiva) och så lite handfilande för att ta bort graderna 👍 Funkar bra, men skitar ner. Nu åkte styrväxeln ihop, saknar låssprint till förspänningsmuttern och gummimask för dammskydd till inkommande axel... Nån som vet vart man kan få tag i dammskyddet? Begagnat duger alla gånger, bara o blästra rent gummit i värsta fall så blir det som nytt.
 6. 1 point
  Tjenare, Några uppdateringar på forumet Tapatalk pluginen är uppdaterad. Bör inte märkas någon större skillnad Installerade en ny plugin som inte visar hela inlägget som man citerar. Vill man se hela citatet så kan man expandera det samma. Se nedan för exempel
 7. 1 point
  @Frena Egentligen det är mest min huvud som strula tror jag 🙂 . Tröttnat lite när jag har insett hur mycket jobb det är , men jag ska ge mig på den igen snart .
 8. 1 point
  Ok då intresset varit överväldigande blir det jag Mats och Noshest som står på klubbparkeringen. Kul om andra kommer förbi och säger hej. /Vedde Skickat från min SM-G960F via Tapatalk
 9. 1 point
  Nu är det ju ingen glassbil du bygger ;- ) Det är ett sånt här du behöver som motor fäste https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwizzZmoh9XkAhXJ4KYKHfrgABcQjRx6BAgBEAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.teamzmotorsports.net%2FFord_motor_plate_p%2Ftzm-sbf-mop.htm&psig=AOvVaw0QTJpH4bp_8GYgDJgQQhTY&ust=1568713496357249
 10. 1 point
  Dalhems är svindyra, dom har vansinniga påslag på allt dom tar in. Kolla med Autotec i Västerås istället, dom brukar jag köpa av när det handlar om saker från Summit, får lägre priser än dom du ser på sidan konverterat till SEK. Dom måste ha otroliga rabatter 😃
 11. 1 point
 12. 1 point
  Då var bilen igång igen med en ny motor. Hittade en R1 motor från 2007 med 1900 mil på mätaren. Provkört ca 2mil och allt känns bra än så länge. Original på topplocket sitter det EGR ventil för avgasreningen. Kommer att göra som på bilden nedan för att öka upp flödet på vevhusventilationen. Kommer att sätta in en catch tank som är kopplad till växellådan och till topplocket, med möjlighet att olja kan rinna ner i motorn igen. Oljetråg / Oljetryck / Accsump kommer jag att titta på i vinter och se vad man kan hitta på för vettig lösning som inte drar iväg alltför mycket i pris.
 13. 1 point
  Du får registreringsnummer vid enskilt godkännande och bilen hamnar direkt i registret. Egentligen ska man få sina skyltar stulna för att få ut gula, men kolla lite innan så Du får tala med rätt polis. Att göra egna skyltat är förfalskning och straffbart.
 14. 1 point
  Det där är ju en riktigt bra idè. Vet att den lilla extra grejjen på det här systemet ger nästan 3db. Det är ju även enkelt att labba lite med systemet jag har fter jag har räknat på skaken. Nu är ju iofs problemet att bilen låter mycket...jämt och ganska linjärt över varvtalet men .... jag tror det finns en lösning!
 15. 1 point
  bla bla many projects 😂
 16. 1 point
  Hittade detta https://dalhems.com/en/p/63902cf93e384ada9e95a171012915cc/Engine-Mount
 17. 1 point
  Dalhems i Vessigebro säljer mycket prylar från Summit Racing. De kanske kan ta hem det kitet?
 18. 1 point
  Kol? Vad har du räddat världen ifrån nu då? Det förekommer väl inte i nåt elfordon från 2000 talet i alla fall?
 19. 1 point
  Tack tack 🙂 Det är roligt att hjälpa folk som blir glada 🙂 Gustaf
 20. 1 point
  Hej, film på BOOMBOX ! Mvh Pär
×
×
 • Create New...