Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/21 in all areas

 1. Hej, har roat mig med en liten omorganisation av panelerna för att få bästa självkonsumtionen. Måttot är " den billigaste kW :en är den du inte köper." Dessutom är esteterna nöjda,(för en gång skull) både HSB och högsta hönset. Mvh Pär
  2 points
 2. Grattis! Skickat från min SM-G986B via Tapatalk
  1 point
 3. För ett år sedan när jag byggde min senaste diff, så hade jag fyra 7” diffar nedplockade samtidigt. Alla fyra hade på hundradelen lika tjockt shims för pinjonglagringen. Tror Ford hade hyfsad koll på toleranserna, men kunde vid fel i processen justera om det var en tokig batch med hus. Pinjongmuttern brukar jag lossa med mutterknackare. Det är svårare när man ska återdra den med ny kollapshylsa och hålla emot utan ett specialverktyg.
  1 point
 4. Uppdatering på kylsköldarna. Dom är nu hålborrade och provmonterade. Behövs mindre justering på ena, andra satt perfekt. Ska montera bromsok o kolla om det behöver göras något för frigången där, annars är det bara o fila till kanten o fixa hål för inkommande slang som ska leda in kylluften.
  1 point
 5. Knackade iordning embryona till främre kylsköldarna. Vart riktigt bra passform. Ska fixa en till o sen göra håltagning etc. Bakre vart mycket mer avancerat än tänkt då bromsbackarna ligger emot en rätt så kraftig förhöjning 🤔 Återstår o se hur jag gör där, kanske blir nån mixlösning.
  1 point
×
×
 • Create New...