Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/04/21 in all areas

 1. Uppdatering på kylsköldarna. Dom är nu hålborrade och provmonterade. Behövs mindre justering på ena, andra satt perfekt. Ska montera bromsok o kolla om det behöver göras något för frigången där, annars är det bara o fila till kanten o fixa hål för inkommande slang som ska leda in kylluften.
  3 points
 2. Knackade iordning embryona till främre kylsköldarna. Vart riktigt bra passform. Ska fixa en till o sen göra håltagning etc. Bakre vart mycket mer avancerat än tänkt då bromsbackarna ligger emot en rätt så kraftig förhöjning 🤔 Återstår o se hur jag gör där, kanske blir nån mixlösning.
  2 points
 3. Slösurfade på nätet och hittade nästan nya fälgbanor för ingenting så jag slog till. Ytterbana 2,5" och innerbana 5,5" så med rätt centrum blir de perfekta extrafälgar fram Bättra på med lite färg så ser de helt nya ut
  2 points
 4. Jag läste många råd på olika forum kring svetsar. Sen var jag på en svetsintro-kurs och där använde vi kina-svets. Det var inget fel alls på det! Jag köpte denna (Entrix 200) som jag använde på kursen: https://www.expondo.se/welbach-aluminiumsvets-tig-ac-dc-200-a-digital-230-v-puls-10020164 Den har fungerat kanonbra. Jag har sedan köp köpt till en fotpedal vilket är underbart när man sitter och arbetar vid bänk samt ett smidigare slangpaket. Kanske går att hitta liknande svets som ovan där i alla fall nått av detta redan ingår? Jag har haft dålig erfarenhet tidigare med att köpa "bra märken begagnat på blocket" då jag köpte en ESAB MIG-svets som såg ut att vara i bra skick men gav mig 2 år av frustrerande svetsning. Hellre en ny OK kina-svets än en okänd begagnad för mig. Jag svetsar inte varje dag, hela dagarna så jag tror mitt billigare alternativ håller tillräckligt länge för mig.
  1 point
 5. Märkta HCR med Ledlampa kan ju bli trubbel om besiktningsmannen är noggrann. Antagligen är det en vanlig H1 strålkastare med led lampa, men kolla det så du är på säkra sidan vid enskilda godkännandet.
  1 point
 6. Jahaja, då var SFRO-2 avklarad, anmärkning på att plåtluckan i skottet inte satt monterad och en klammer till en bromsslang som jag glömt att dra fast Bromsbeläggen skramlar som f..n vilket man gärna vill bli av med, tänker att försöka hitta någon lösning med fjädrar som trycker på dom ovanifrån. Tips mottages förstås med tacksamhet. Det blev ett himla farande, med besiktning i Norrtälje och sedan kör, broms och buller i Västerås men all gick bra. Bullermätaren stannade på 83dB. Somnade gött på kvällen efter en liten förfriskning.
  1 point
 7. Jag tycker att din luftrenare behöver en ny överdel. 😉
  1 point
×
×
 • Create New...