Jump to content

fege

Ledningen
 • Content count

  1013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

fege last won the day on August 17 2017

fege had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About fege

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 01/20/1975

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Pousard
 • Ort
  Lindome
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

8446 profile views
 1. Vilken motor?

  Tänk på att det inte är torrvikt utan tjänstevikt man räknar med (verktyg, reservhjul, bränsle, olja, kylvätska och förare).
 2. Jag har kört med glasburkar och det funkar perfekt. Läste någonstans att plast tar bort ca 30% av effekten.
 3. Hatten av Stinrew! Hoppas åkturen var till belåtenhet? :)
 4. Lagring pedal

  Bronsbussningar på min MNR.
 5. TreeBee trehjuling

  Där mös han allt! Christer har ett genuint intresse för det han håller på med och tycker det är sååå roligt när vi dyker upp med våra amatörbyggen!
 6. TreeBee trehjuling

  Bra jobbat! Grattis!!!
 7. TreeBee trehjuling

  Fordonsprovarna i Göteborg är kanon! Fråga efter Christer och ta ett snack med honom. Han har järnkoll och litar på Ludde till 100% så det blir inget tjafs.
 8. TreeBee trehjuling

  Grattis till ett fint bygge!
 9. Även jag fick pengarna tillbaka på studs. Men sugen på en tvätt var man ju ändå så jag köpte en 15L från denna säljare. Säljaren är i Kina men skickar från lager Tyskland eller GB. Fick min 15L igår och det är helt klart beroendeframkallande!!! http://www.ebay.com/itm/Digital-Ultrasonic-Cleaners-Cleaning-Supplies-W-Heater-1-3-2-3-6-10-15-22-30L/191699542143?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=490731791244&_trksid=p2057872.m2749.l2649
 10. EJG 222 desibellDutton

  EJG 222 Decibel?

   

 11. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Ja, så var det tyvärr.
 12. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Stort tack till alla som kom och gjorde årets upplaga av Kinnekulleträffen till en kanondag! Helgen inleddes med grillning i regn men detta löstes snabbt genom att vi fick tillgång till caféet så vi kunde äta torrskodda. Mycket tjôt och god stämning hela kvällen. Även söndagens körning inleddes med blött väglag fram till lunchtid ungefär. Tyvärr decimerades vår tappra lilla skara något i vätan då två ekipage olyckligt nog åkte av och drog på sig lite skador och ett ekipage drabbades av läckage med sanering av banan som följd. Lyckligtvis skadades ingen av förarna i dessa incidenter. Eftermiddagen bjöd på strålande solsken och mer bantid än de kvarvarande orkade med. I år körde vi med två pass hela dagen, ett lugnare med enbart omkörning på rakan och ett där omkörning tilläts runt hela varvet. I det senare passet deltog även våra två karossbilar utan några som helst problem. Det var ett mycket städat gäng som susade runt på banan så insatserna från oss som arrangerade hölls till ett minimum. Bra jobbat alla! För er som är intresserade så har jag resultatet av vår obligatoriska ljudmätning. Dock vill jag inte lägga ut reg.nr. här så om ni vill veta hur mycket er bil lät så skickar ni ett pm till mig med ert reg.nr. så återkopplar jag. Bilder kommer säkert vad det lider då jag vet åtminstone en herre som var flitig både med kameran och i passagerarstolarna på flera bilar... (Hoppas åkturerna gav mersmak)
 13. Mnr Vortx Rt

  Då var årets Locostträff på Kullen avklarad. Det blev en kanondag trots regnandet på förmiddagen. Eftermiddagen bjöd på solsken och lagom temperatur. Lyckades putsa personbästa till 57:73 och de två varven dessförinnan var 57:79 och 57:77. Fick även bjudit några passagerare på åkturer runt banan. Riktigt kul med passagerare måste jag säga även om bilen uppför sig lite annorlunda!
 14. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Vafalls! 16-tummare!?!?!
×