Jump to content

Jari

Ledningen
 • Content count

  746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Jari last won the day on May 30

Jari had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

About Jari

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/25/1972

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  I garaget eller i förarstolen
 • Interests
  Bilar, billjud, elektronik, slalom och givetsvis 7.

Profile Fields

 • Namn
  Jari Kinnunen
 • Ort
  Trollhättan
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

6075 profile views
 1. Jari

  Caterham clone med B230FK

  Efter lite inspirerande snack om T12BF under Kinnekulle, har jag idag varit i kontakt med tekniker på Besikta om hur jag skall gå tillväga för att få detta på min bil också. Det enda jag behövde göra är att få en ny registreringsbesiktning, kallad A2 för att få T12BF. Så nu är en ny registreringsbesiktning bokad till 13/9!! Kostar visserligen 1599kr, men det kan vara värt att slippa den årliga besiktningen!
 2. Jag skulle vilja att alla som med på årets bankörning på Kinnekulle tar sig en liten funderare på upplägget vi hade på arrangemanget, alltså att vi körde ihop med Lotusklubben (LCCS). - Är detta något vi vill göra om nästa år eller vill vi gå tilbaka till att köra själva? - Ifall JA till köra ihop med LCCS igen, kan man förbättra på något sätt? Jag vill att ni kommer med era ärliga synpunkter, bankörningarna är ändå något som alla skall känna sig bekväma med. Alla ni andra som inte var med får givetvis komma med synpunkter också!
 3. Det var kul att så många kom på lördagkvällen, alltid kul att sitta och tjöta! Sedan blev vi inte mer än 12 bilar från klubben som körde på söndagen, men vi var bland dom snabbaste på banan iaf!! Jag personligen har lite städande av bil att göra, efter ett litet besök i sandfållan.
 4. Det går bra. Tänk bara på att ifall extrapersonen inte är medlem och över 15år, så måste 230kr betalas antingen som medlemsavgift eller "bara för maten".
 5. Om detta är en alldeles ny anmälan, så tänk på att anmälning till LCCS och betalning måste vara gjort innan du kommer till Kinnekulle. Vi kan inte hantera betalningar på plats.
 6. Det skall gå bra. Jag tänkte göra sista justeringen av maten imorgon.
 7. Uppdaterade 1:a inlägget med uppgifter om sängplatser i funktionärsstugorna.
 8. Filip, din medlemsbetalningen har kommit in. Så det är helt OK att komma på lite mat och sparka lite däck.
 9. Med rådande grillförbud, så blir det i år tyvärr ingen grill. Men det blir lite annan mat ifrån Köttex istället, så vi kommer inte behöva gå hungriga.
 10. Anmälan till maten är fortfarande helt OK, skall ringa beställa maten idag. Sedan går det säkert att justera under nästa vecka också. Men om det är någon mer som har tänkt att köra, så kan jag inte garantera något längre. Finns det lediga platser, så kanske det går att ordna. Men eftersom det är Lotusklubben som sköter hela bokningen och därmed har koll på totalen, så vet jag inte hur det ser ut med beläggningen just nu.
 11. Har gjort en uppdatering av första inlägget. Det ligger nu ett protokoll som alla skall fylla i och ta med sig till banledningen.
 12. Jari

  Haynes Roadster

  Grattis till en snygg bil! Syns på kullen i augusti.
 13. Kan alla som har anmält sig kolla så att ni har hamnat i rätt grupp, det finns grupperna A-C för normal körning (beroende på körvana) och grupp D för "lättare lunchgrupp". Meddela ifall ni har hamnat i fel grupp.
 14. Jag får kolla hur vi gör med reservplatser.
 15. När ni gör anmälan till Lotusklubben, glöm inte att meddela mailadress! Sedan vill jag att ni skriver "Locost" i fältet för medlemsnummer, så kan Lotusklubben lätt skilja på vilka som kommer från Locost.
×