Jump to content

pavve

Forumdeltagare
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Pavve
  • Ort
    Bjärnum
  • Locost-status
    Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jamar pedalställ säljes. Är nytt och inte monterat. Nypris ca 3500kr. Kom med bud..
  2. Ups på fel ställe..
  3. Ehh!! Lite så att man skäms! Trött, ett bultande finger efter att man klämt den vid demonteringen då slutar hjärnan fungera...Rotade vid torpedväggen och insåg att båda delarna går att ta loss och fick med hela härvan!! Man lär sig alltid nya grejer!!
  4. Jepp 9000...ska ge mig på det och kolla! Tack för ett snabbt svar!
  5. Menar du att följa kablarna bakom torpedväggen?
  6. Efter långt uppehåll på ett år återupptar jag mitt bygge! Har precis fått upp motorn från Saaben och det enda som sitter kvar är kabelhärvan! Hur fasiken ska jag ta loss den? Ska den kapas eller går det att koppla loss den på något sätt?? Tacksam för snabba svar då motorn hänger på motorlyften och dinglar;)!!
  7. Ring mig på 0768728555 så kan vi snacka lite om det...
  8. Hej du! Stolarna finns i Mala. 15km norr om Hässleholm.
  9. Det är man. och låda följer med samt kablage, boxar hastighetsmätare osv. Bredden på stolarna är 45cm i sitsen. Priset kommer vi nog överens om du slår en signal.. Med vänlig hälsning Pavve
  10. Jepp 2,9 är kvar! Ska mäta stolarna..
  11. Det är sant! Bara en tanke! Det blir att fortsätta svetsa armar..Snart dags att montera ner Saaben. En annan fråga då jag kommer använda saabmotor är måste man vända insuget eller finns det möjlighet att ha den bakåt?
  12. Har börjat så smått svetsa a-armar och slipa fästen. Fick ett tips av en folkraceförare om en länkarm som sitter på opel Vectra som kunde vara intressant som grund och modda den så den passar. Vad tror ni om det?? Jag fick med scorpio-spindel med nya skivor och ok från reservdelsbilen jag köpte från Stimpy som kanske skulle passa..
  13. Då känns det tryggt med en sådan fastän motorn ligger på 224 hp i grundutförande. Jag ska inte köra bana utan äta glass med frugan och känna det brutala axet från Saaben. Denna motor imponerade på min annars kräsna son som tyckte det var konstigt att farsan köpte en rutten Saab tills han fick åka en sväng med den, sen blev det tyst!!
×
×
  • Create New...