Jump to content

LittleScratch

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Alexander Mårtensson
  • Ort
    Bromölla
  • Locost-status
    Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Får jag tag på billiga skalstolar så går de att bygga om för att matcha mej och min bil, bir lite svårt att göra det med rör stolar, lite det som är tanken med. Jag tvivlar på att jag kan ha höftstöd över huvud taget då min bil är väldigt smal i brunnarna. Men där har man stöd av bilen ändå :)
  2. Det tråkiga är att det kostar multum att få dom skickade! Jag har inte heller tid eller möjlighet att åka 20 mil enkel resa för att hämta :( Märker även att jag måste kolla här oftare, många svar vilket e väldigt positivt! :) Det är ingen som har telefon nr till Challe? Jag har försökt få tag på honom utan framgång. Han bor nära mej och ska tydligen ha plugg till att gjuta stolar.
  3. Skickade meddelande till honom nu, hoppas på positivt och snabbt svar :)
  4. Kan tillägga att jag för tillfället kör utan stol, klart man vill köra bilen ju :prop: Om pedalerna går att flytta vet jag inte, men om det går så behöver jag kanske inte köpa ny stol, ska kolla upp det.
  5. Stolarna är fast monterade i bilen, finns knappt plats för skenor, och med ryggstödet mot bakre väggen så blir det fortfarande för långt fram. Därav hamnar mina fötter bakom pedalerna. Att köra utan stolar känns inte riktigt som ett altenativ för då får jag för mycket rum att röra mej i. Jag har funderat mycket kring stolar i glasfiber, men prislappen för såna sätter lite stopp. Men hur ser det ut med skenor i en Seven, och hur sitter som fast? Hur mycket bygger dom på höjden?
  6. Jag är som sagt helt ny på Seven, även ny på forumet, har letat igenom äldre trådar men blir inte mycket visare. Jag har för en månad sen köpt en Westfield SE Narrow Body och förra ägaren hade stolarna byggda för hans kroppsbyggnad (normal byggd, 1,76 lång) Då jag är 1,85 o kraftigt byggd så hamnade mina fötter bakom pedalerna med hans stolar. Således behöver jag lite hjälp och expertis ang nya stolar som inte bara passar i bilen utan även passar mej. Är det bäst att bygga om nån befintlig sportstol? Eller kanske gjuta egna glasfiberstolar? Jag är inte så jättesugen på att köpa nya skalstolar för plånboken är inte så stor som innan bilköpet men är ju ett alternativ. Alla förslag, åsikter och hjälp i frågan är välkomna!
×
×
  • Create New...