Jump to content

Unaimed

Forumdeltagare
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Markus Johansson
  • Ort
    Finspång
  • Locost-status
    Locost-intresserad
  1. Unaimed

    Udda gänga

    Jag fick motivation till att analysera bilderna och försöka ta reda på gängor per tum (TPI). På de olika bilderna fick jag fram TPI till 13,44 och 14,11. Den närmaste gängstigningen på 5/8 är British Standard Fine (BSF) med 14. UNF har stigning 18 och BSP finns inte i den dimensionen. Källa SFROs nya bygghandbok :) Hoppas det kan hjälpa till!
  2. Nu vet jag inte vad det är för styrsystem du har men det händer lite kring detta och megasquirt. En av MS-utvecklarna har byggt en "add-on" modul till MS3 som hanterar knack. Blir nog skitfräckt när det väl släpps till alla. http://www.msextra.com/forums/viewtopic.php?f=125&t=43766 Funkar tyvärr inte till MS1 eller MS2.
  3. Måste säga att denna bil har riktigt skönt stuk! Du har verkligen fått till färgerna :thumbsup:
  4. Om du hittar så får du gärna säga till :) Jag är ute efter 2 likadana (tror jag). http://forum.locostsweden.se/index.php?showtopic=10018
  5. EDIT: What he said ^^ Hmm, det kan inte vara så att vänster sida hamnat på höger sida och vice versa?
  6. Vad jag vet är Forema = Fords reservdelar?
  7. Hmm, den sidan måste jag ha missat av bara farten. Den har lite halvtaskig engelska så det kanske är därför jag automatignorerat den. Tydligen så har dom inte varorna själva utan "skickar efter" delarna. Dessutom tar de 26.7 (i okänd valör, troligen euro) för kartong + okänd frakt. Tack för tipset, men det känns surt att betala 3 gånger så mycket frakt som varorna kostar.
  8. Hej Jag söker efter två stycken fettkapslar till framspindlarna på Ford Sierra. Dom har FINIS kod 6142524 och kallas "seal-dust". Dom som satt på spindlarna jag renoverar till min Haynes Roadster gick inte att rädda... Det är den silvriga delen på denna bild. Jag undrar om någon har ett par sådana eller om ni vet vart man kan få tag dom? Jag har varit i kontakt med Forema och de kan inte få tag på dom och att det inte finns några i lager. Vad jag läst så tillverkar inte Ford delen längre, så någon "kitcar-tillverkare" borde ju finnas. Fanns nån relativt dyr halvtaskig kopia på ebay som inte såg så intressant ut. Tack på förhand!
  9. Jag måste bara säga att jag är imponerad av ditt kvalitetsarbete och tålamod för att få till en del helt rätt.
  10. Den där svetsen får din son betygsätta då jag funderar på en likadan (om än annan branding).
  11. Om man har 1G neråt (jordens gravitation) och 1G åt sidan (kurvtagning) måste väl dragningskraften peka mitt emellan, dvs 45 grader? Så säger min logik iaf men jag är ingen fysiker.
  12. Söker en höger bakre "push-in" drivaxel passande Sierra. Gärna i närheten av Östergötland.
  13. 4st lättmetall-fälgar 6Jx14 ET30 passande sierra med muttrar. Jag vill ha 600:- OK/bra skick (se bilder). Däcken är torrspruckna. Finns i Finspång, kan även säljas i Norrköping och eventuellt Gusum. Kan bytas mot 15" alu fälgar passande Sierra om jag tycker om dom. http://laddauppbilder.se/?dm=213197460570
  14. Pysslade lite med utväxling/rpm/utväxling osv i ett calc-blad (OOO). Jag har bifogat filen. Har ingen android telefon så kan inte testa din app men du kan ju mata in lite data. Edit: Hepp, fick inte ladda upp .ods filen. Så här kommer en .txt fil med samma innehåll. Döp om till .ods innan ni öppnar den. gearing.txt
×
×
  • Create New...