Jump to content

Pac

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  2349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by Pac

 1. Hej, förutom att ha en kul stund ihop och snacka locost kommer vi att på klubbens årsmöte att välja styrelse. Mats G och jag drar igång valberedningsarbetet och hoppas vara klara till slutet på Januari. Om du har idéer eller vill bidra till valberedningen alt. styrelsen så hör av dig till mig eller Mats! Mvh, Per
 2. Som sagt, arbetet med att sätta ihop styrelsen 2018 fortgår och det är tydligt att det behövs support om vi skall få ihop det. Ingen som är sugen på att bidra lite?
 3. Nej, El Vito blir hur cool som helst! Kör vidare på den!
 4. Så där ja! Hur tänker du göra med kylning/värmning av batteri, motor och laddare?? En liten arduino som sköter en elektrisk pump eller har du hittat smartare lösningar? Kanske redan finns eftermarknadsprylar som tar hand om det?
 5. Kul med kommentarerna! Något att ta med till nästa år.
 6. Solcellspark

  Tesla's nya lastbil säljs med fast Kw-pris. Det fixar Elon genom att sätta upp solceller i anslutning till sina Ladd-stationer. Att ladda El-Vito direkt från solcellerna kommer att ta evigheter. Kommer du att ha ett batterilager som mellanlager och ladda El-Vito därifrån eller hur har du tänkt?
 7. Underbart! Fanken vilken fart och disciplin du har jag är grön av avund!
 8. Hej, jag har surfat blöt-bläster ett tag och tycker att det ser väldigt intressant ut tack vare att det verkar vara en mer skonsam metod än torr-blästring. Jag har lite fundering på sådant som jag skulle vilja göra, finns det någon som har en maskin eller som vet om något företag som har en så man kan prova på lite?
 9. Seven Böcker

  Oj, här finns mycket att botanisera bland! Jag är intresserad av de fyra vänstra i övre raden samt "Lotus Caterham seven and the R500" i nedre raden. Det är inte så att du är i GBG någon dag så man kunde få titta på dem?
 10. Helt rätt! Den skall se skitig och sliskig ut, precis som en riktig hantverkar-continer när du kör i från dussin-porscharna!
 11. Du får måla caliprarna svarta eller "smutsiga" så att de inte avslöjar dig!
 12. Juste transplantering av ett Corvette-chassie! El Vito kommer att skrämma mången turbo-nerd både vid rödljuset och i kurvorna! Skitcoolt concept! Måla nu inte om den utan håll den "stealth" med orginal sittbänk och ful röda färg. Ultimata turbodödaren!
 13. Triumph Spitfire Mk3 1970

  Dynapro med BP10 (har jag för mig...) https://www.flyinmiata.com/flyin-miata-nc-little-big-brake-kit-front-only.html
 14. Triumph Spitfire Mk3 1970

  Ford 1600 Duratec/sigma. Den är lätt, kraftfull, modern och enkel att få delar till Nytt, är en utmaning, men varför nytt? Köp en nedmonterad bakvagn och byt alla bussningar/lager/slitdelar. Till en sådan ombyggnad och med de vikterna du siktar på finns det bara ett kommersiellt alternativ i mina ögon till att bygga själv: Miata-delar. De hittar man bäst i England. Nej, till de vikterna du har finns det inget som passar från personbilar. Miata, BMW, ... de blir alla för tunga. Men varför inte gå på Wilwoods? De är riktigt bra och lätta. Jag har ett par fram på min MX5'a NC. De är lätta och fina och biter som satan!
 15. Solcellspark

  Hur mycket energi har du genrerat hitintills? Skickar du ut på elnätet eller har ni en jäkligt varm badtunna?
 16. Photobucket 3rd party hosting -Fix

  Ja jag säger då det, stackars photobucket..
 17. Hej, min 3L ultraljudstvätt gick till de sälla jaktmarkerna efter 10 års idogt arbete härom dagen. Det tog ett tag innan jag förstod hur jag skulle använda den, men när jag väl gjort det så har den i princip alltid jobbat med något när jag är i garaget. När man väl förstått vad en ultraljudstvätt kan göra så blir man beroende. Min maskin var en "billig" 3liters maskin och storleken har varit ganska bra, men när jag började shoppa runt tänkte jag att en lite större vore inte så dumt... För 10 år sedan gick den på över 1200:- på ebay så döm om min förvåning då jag hittade en helt rostfri 6l tvätt i Polen för under 400:- fraktat och klart. Även om priserna gått ner under årens lopp så verkar detta vara långt under normalpris för den tvätten, speciellt med tanke på att den skeppas från Polen, inte Kina. Det är alltid en risk att handla via nätet och speciellt om priserna är lägre än vad andra tar, men eftersom tvätten varit så användbar tänkte jag tipsa om den här. Disclaimer . När saker säljs för långt under vad som verkar vara marknadspris kan det mycket väl vara en bluff. Vem vet, jag kanske får en tegelsten i paketet när/om det dyker upp. Nåväl med det sagt och med risken framförd, här är länken till säljaren's annons: http://www.ebay.com/itm/6L-Ultrasonic-Cleaner-Stainless-Steel-Industry-Heated-Heater-w-Timer-New/182676527636?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Mvh, Per
 18. Vedde 7 Byggtråd - Duratec

  När jag tittade på din laddluftkyl började jag fundera på varför du satt luftfiltret där? Men så kom jag ihåg, du bara förbereder...
×